completari la legile lui Murphy

Observatii personale.

Cand ai o urgenta si este imperativ sa folosesti Internet, atunci conexiunea va avea probleme si nu va functiona, chiar daca ai 3 contracte la 3 firme diferite, pe 3 fire diferite, nu va functiona nici unu

Cand esti plictisit si nu ai ce face, toti prietenii tai sunt ocupati si nu au timp de pierdut. Cand tu crapi in treaba, toti prietenii te suna/cauta pt ca nu au ce face si s-au plictisit.

Cand ai nevoie sa abuzezi de telefonul mobil, vei constata cu stupoare ca exact in seara precedenta ai uitat sa il pui la incarcat.

In meseria pe care o practici, cele mai grave probleme vor aparea intotdeauna la oamenii batuti in cap, iar tu vei fi cel care trebuie sa repare si sa explice.

Nu iti imprumuta uneltele! Exact cand ai cea mai mare nevoie de ele, vei constata ca sunt la altu care a uitat se le aduca inapoi de cateva luni bune.

Cand ai cea mai mare pofta de sex, atunci e perioada aceea a lunii respectiv e beat mort.

Cand esti in criza de bani, nu imprumuta pe nimeni care jura ca tii aduce inapoi a doua zi. De obicei o sa ii primesti peste cateva luni.

Pastreaza tot timpul o rezerva de bani pentru bilet/taxi, chiar daca a promis cineva ca va veni sa te ia cu masina.

Nu tine niciodata prezervativul in portofel. Pe langa faptul ca cine te vede te va considera penibil, sansele sunt ca atunci cand ai nevoie de el sa constati ce e intepat si nu il poti folosi.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png