email pe mobil

You don’t fucking need it! Unless you can configure it yourself.

De cand operatorii de telefonie mobila au inceput sa mai renunte la restrictii si au inceput sa ne dea si noua servicii de mult asteptate la preturi rezonabile … all hell broke lose.

Mai nou Vodafone si Orange au “dat liber ” la pachete de date. Si bine inteles reclama cu e-mail pe mobil.

Si brusc … toti clientii care nu isi mai verificasera email-ul de prin 2007 au inceput sa sune sa intrebe cum isi configureaza telefonul, ca deh, e la moda.

Bineinteles ca nu m-as putea numi BOFH daca nu ii redirectionam catre Vodafone, pt ca “Aia au niste setari specifice lor, care sunt diferite de cele din outlook” 😀

Dar, what goes around comes around. Aia de la Voda, umpic mai dumb decat clientii.

Ultimu ma suna disperat Duminica la 9AM !!!!!!!!1 ca e la Vodafone si ca nu reusesc sa configureze email.

Unu dintre cele mai vechi si banale mecanisme de comunicare. Dar bineinteles, nimeni nu a pus in viata lui un plic la posta, ce sa ii mai explici tu de e-mail.

Ca fapt divers, conventia de configurare este mail.domeniu.ro pt server de mail, tocmai ca sa evitam conversatiile stupide la telefon.


Post-uri similare:


Comments

One Response to “email pe mobil”

  1. Andrei Ruse (25 comments) on June 6th, 2010 2:50 pm

    Nu neaaparat. Tatal meu pana acum un an a fost din categoria de oameni cu telefoane KISS. Adica el suna, citea SMS-uri, dadea SMS-uri, si atat.
    De cand a pus mana pe un telefon cu Android, a realizat cat de mult ii foloseste e-mailul pe mobil. Si calendarul pe mobil. Etc. De la T-Mobile G1 trece la Nexus one. Si etc.
    Stie sa configureze mailul pe mobil? Nu (cu exceptia Gmail on Android, care nu trebuie configurat). A invatat multe, dar la asta nu a ajuns. Nu prea tine teoria ta, din punctul acesta de vedere.

    Offtopic: cu ocazia asta am aflat si ce inseamna BOHF 😀

    ReplyReply
    Reply to  Andrei Ruse

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png