everybody is emo

In recent years the popular media has associated emo with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide.

Pragmatic – Dealing or concerned with facts or actual occurrences; practical.

This week I hate.

Every fu` king body is EMO nowadays. Imi e acru de toti barbatii care se bat cu pumnii in piept ca ei sunt mini Tarzan si alte chestii de genu … caveman dastia  …. si pe partea ailalta iti auzi despre ei cum plang la telefon cand vorbesc cu femeia, ca vai le e dor de ea, ca nu stiu ce gelozii … ca se spanzura daca ii paraseste … etc. De la copii de 17-18 ani pana la oameni de 30-35 ani. Tot aud faze dastea de imi vine sa vomit.

Cum sa te cunosti cu o tipa de mai putin de un an si sa faci crize in telefon ca tu te spanzuri daca ramai fara ea ? Si proasta in loc sa iti zica “go ahead and do it” incepe si ea sa planga ca toti dracii.

Imi e acru de toate copilele care se cred femei mature, chiar daca au 17-18 ani, chiar daca au 30-35 ani. E plin de ele, e sufocant. Femei care au zeci de mii de ganduri, stereotipuri de la mult prea multe telenovele ce prezinta viata in cele mai denaturate feluri.

Nu reusesc sa gandeasca 3 chestii fara sa le deformeze, asociindule cu scene din telenovela preferata. Actuale sau viitoare casnice care nu reusesc sa spuna ce au in cap sau pe suflet.

Spune intotdeauna ceea ce gandesti, sinceritatea niciodata nu a durut si intotdeauna a fost apreciata, spre deosebire de scuzele mult prea complicate si inutile.

Nu gandi complicat. Viata a fost in alb si negru, specia umana incearca din rasputeri sa complice simplitatea creata de natura.

Nu iti lasa prietenii sa gandeasca pentru tine, gandeste impreuna cu ei. Daca e nevoie schimba-i. Nu e greu, gasesti altii. Prietenii adevarati vor ramane, se vor schimba odata cu tine si tu odata cu ei.

Fa in fiecare zi o chestie care te sperie. Stiu ca e cliseu dar merita din plin.

Don’t give a fuck more often. E recomandat sa gandesti cat mai pragmatic posibil, totusi ce e mult strica. Din cand in cand mai trebuie lasat pe tusa.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.


Post-uri similare:


Comments

One Response to “everybody is emo”

  1. Ana (9 comments) on July 24th, 2008 2:26 pm

    Nu toata lumea poate spune sincer ce gandeste, din diverse motive, rusine ca vor rade ceilalti de el/ea, timiditate…sau pur si simplu ca sunt persoane introverite care nu isi pot exterioriza sentimentele. Si nu sunt de parere ca exista numai alb si negru, exista si griuri. Orice lucru negativ are si o parte pozitiva, sti tu, reversul medaliei…se poate discuta pe tema asta pana la Paste :))

    ReplyReply
    Reply to  Ana

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png