Goagal Maps

Poate unii stiau, poate nu. Acu 2 luni Sorin Tudor venea cu o petitie digitala. Spre deosebire de restul de petitii plictisitoare aceasta era speciala.

O petitie catre Google pt a updata hartile cu Rromania noastra mult iubita.

Cum orice merge pe internet, conteaza doar cine o face si cum. Iata ca oamenii de la Google au zis sa le fie mila si de noi si recent au dat voie la utilizatori sa contribuie la imbunatatirea hartilor.

Asa ca in ultimile 2 zile, m-am jucat pana n-am mai putut cu editarea si moderarea (kind of fun 🙂 )

Mai e nevoie de voluntari pt trasarea si denumirea strazilor. Oricine are un cont la Google poate participa (Gmail de exemplu).

Intai putina lectura despre ce si cum aici http://maps.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=156967

Daca credeti ca e prea mult de citit si necesita prea multa atentie, nu va bagati sa ne dati si mai mult de munca, please!

Pentru restul doritorilor exista http://www.google.com/mapmaker

Mici precizari ar fi:

– Viteza legala 50 km/h

– Denumirea corecta si in Romana a trazilor + denumirea abreviata

– Daca aveti vre-o nelamurire, puteti sa consultati o harta rutiera, iar daca nu aveti, puteti incerca http://map24.com unde sunt niste harti folosite si la GPS, totusi nu va bazati pe ele, sunt doar pt orientare, nelamuriri


Post-uri similare:


Comments

One Response to “Goagal Maps”

  1. gioie (1 comments) on August 24th, 2009 10:22 pm

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png