sufar de depresie

Zilnic de la 08:30 cand ies din casa spre munca pana seara la 02:00 cand ma culc traiesc multe depresii mititele.

Am cate o mica depresie de fiecare data cand cate un mititel nimeni ce asculta ultimu ragnet de house la cele 2 boxe stereo din micuta sa cutie de conserva cu 4 roti luata la mana a 14-a cu numere de Bagdad (BG) pe care o conduce de parca ar fi o Zonda nou nouta.

Am o mica depresie cand printre mortaciunile cu miros de naftalina din troleu mai vad cate o pustoaica cu HTC Desire/Diamond intr-o mana si biletu de RATC in cealalta.

Am cate o mica depresie cand trag cu urechea la cate 1,2,3 mosi care cel mai probabil nu au 12 clase ca pe vremea lor erau obligatorii doar 4 si daca aveai 8 erai deja smecher, cum trateaza ei in cel mai academic mod posibil si facand abuz de termeni pomposi din economie, cel mai probabil auziti la TV, starea economica a tarii si mai ales acordul cu IMF.

Am cate o mica depresie de cate ori langa mine la restaurant/terasa mai e cate unu in maieu dasta de oras si mananca doar cu furculita si mana dar are mofturi de restaurant de 5 stele de pe Champs Elysees.

Am cate o mica depresie cand merg pe strada si toata lumea a executat o parcare laterala exact ca la examenul auto, numa idiotu cu X5 sau Q6 a parcat-o pe trotuar pana in bloc ca sa fie sigur ca nu mai trece si altu. Lasa ca si-o vopseste pe Casco, daca are 🙂

Am cate o mica depresie cand vad pe cate unu/una cum arunca pe jos cand cosul de gunoi e la fix o intindere de mana.

Am cate o mica depresie de ori cate ori deschid TV-ul si prind cate un talk show.

Am o mica depresie de cate ori stau pe la 1-2 noaptea si mananc o shaworma si tipa de la masa alaturata tipa dupa handralau sa-i ia o shaworma mica fara usturoi ca e la cura.

Am cate o mica depresie cand mai mergem pe la McD si e cel putin o tipa care isi ia doar o portie de cartofi, da are, ca bineinteles, ingrasa.

Am cate o mica depresie de fiecare data cand cate unu care se joaca in mana cu cheia de la BMW sau Mercedes imi povesteste cat de nasol e acum cu criza asta.

Am cate o mica depresie de fiecare data cand mai stau cu cate unu la o bere si imi povesteste cum nu ii mai ajung nici lui nici lu nevastasa banii de intretinere, rate, facturi si dupaia imi povesteste ce pizda a agatat si in ce club a dus-o.

Am cate o mica depresie cand mai stau de vorba cu cate o studenta cu unghiile mari facute cu oja rosie care e ofticata ca nu gaseste servici pe mai mult de 10mil si e si mai ofticata cand ii sugerez eu un servici.

Am cate o mica depresie cand il vad pe ala care traieste din ciubucu de pe o zi pe alta cum da lectii de investitii financiare.

Am cate o mica depresie cand ….

… chelner ! O juma de Furadan! Si daca n-ai rece sa fie cu gheata.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.


Post-uri similare:


Comments

7 Responses to “sufar de depresie”

  1. Stefan Alexandru (10 comments) on July 20th, 2010 7:52 pm

    Deci de fiecare data cand tu ai depresie eu zic: “bag **** ista-i prost!” si plec fericit mai departe ca sunt mai destept decat restul lumii.

    In alte cuvinte uita-te la partea plina a paharului. Ca sa existe smart people trebuie sa existe si dumb people. 🙂

    P.S.: Be happy!

    ReplyReply
    Reply to  Stefan Alexandru
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on July 20th, 2010 9:08 pm

    @Stefan Alexandru: ori nu mai stiu eu sa fiu sarcastic ori n-ai citit atent

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  3. Andrei Ruse (25 comments) on July 21st, 2010 1:58 am

    Si eu am reactii la fazele enumerate de tine mai sus (si as putea completa), dar nu depresii. Cel mult imi vine sa scuip. Sau sa injur.

    ReplyReply
    Reply to  Andrei Ruse
  4. scristian (1 comments) on July 21st, 2010 9:01 am

    Foarte tare, mi-a trecut depresia cateva minute dupa ce am citit postul. 😀

    ReplyReply
    Reply to  scristian
  5. gigix (12 comments) on July 21st, 2010 10:59 am

    CTRL+H “depresie” -> “dezamagire”. o sa vie candva si timpul de-o depresie. bate-n lemn. comparatia cu ceilalti e daunatoare, always.

    ReplyReply
    Reply to  gigix
  6. Catalin Nicolescu (223 comments) on July 21st, 2010 12:34 pm

    @gigix: Ctrl+K 🙂
    Pai eu am zis de depresie cu sensul de dezamagire.
    Bat oarecum in lemn. Desi eu plec de la premiza ca voi fi dezamagit ca sa ma pot bucura atunci cand ma insel iar daca nu astea erau oricum asteptarile.

    Intr-o oarecare masura imi pastrez o doza mare de indiferenta tocmai ca sa nu fiu nevoit sa pun la suflet.

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  7. roberto (16 comments) on July 27th, 2010 5:18 pm

    “Viata e complecsa si are multe aspecte”.

    ReplyReply
    Reply to  roberto

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png