update freerunning and parkour

Am reusit pana la urma sa ma trezesc la 6am si pe la 6:30 m-am pus in miscare. Am zis ca fac treaba ca ma scol de dimineata, ma gandeam eu ca soarele deabia ce si-a facut aparitia deci nu prea cald. De unde. Era o ceata de nu vedeai la 10m in fata, zapusala de nu se mai putea. Dupa 2 strazi aveam si nadragii uzi, sa nu mai zic de tricou.

Mi-am facut eu incalzirea, glezne, genoflexiuni, intanderi alea alea si i-am dat drumu la pas de alergat rezistenta. La 6:30am am trezit toti maidanezii de la Tabacarie, da toti! 200m alergat, 50m eschivat caini. Am reusit eu sa “fug”, mai mult de caini, de la MazareMall pana in Satul de Vacanta cu retur pe bulevard pe la Pescarie, ca deja nu mai suportam potaile alea nenorocite.

Nu e tocmai fun sa alergi de unu singur, taranii din Constanta nu sunt obijnuiti si se uita lung si stramb.

Maine vreau sa dau o fuga de la Dacia pana la Posta si inapoi ca e in vale si merge bine 🙂 Asa ca daca vedeti unu cum alearga de nebun pe bulevard, sa imi faceti cu mana.

9:30 plaja!!!! 🙂 M-am eschivat de toti taranii si cocalarii si toate pitzipoancele venite din provincie si am mers la cunoscatori. Adica m-am oprit intre Butoaie si Savoy, la amante si neveste de directori sau mai stiu eu ce VIP-uri. Azi a fost super brici, un raport de 3 la 1, femei:barbati. Medie de varsta 25-26 ani, top modele, topless mai toate. Un ziar si o cafea mai imi trebuia ca priveliste aveam.

Cald si bine, apa calduta, numa buna de baie, valuri mari si bestiale.

P.S. azi pe plaja domnisoara Narcisa ( video de la blog meet ): “Am la bani, si nu stiu ce sa fac cu ei!” pe un ton foarte indignat de s-au intors vre-o 2 tipe si se uitau mirate la mine.

Maine? … Lafel ! 😀  Want to join ?


Post-uri similare:


Comments

7 Responses to “update freerunning and parkour”

  1. Napster (32 comments) on July 22nd, 2008 1:09 pm

    Where do people find the time?! 🙂

    ReplyReply
    Reply to  Napster
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on July 22nd, 2008 1:20 pm

    incepe cu bagatul in pat la 00:00 cel tarziu

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  3. Napster (32 comments) on July 22nd, 2008 1:21 pm

    Rar mai vezi asa ceva…

    ReplyReply
    Reply to  Napster
  4. Staicu Ionut (11 comments) on July 22nd, 2008 2:30 pm

    Asa ca daca vedeti unu cum alearga de nebun pe bulevard, sa imi faceti cu mana.

    dar fă-ţi singur! 😀

    ReplyReply
    Reply to  Staicu Ionut
  5. Catalin Nicolescu (223 comments) on July 22nd, 2008 2:44 pm

    :)) macar nu arunca cu apa de la geam

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  6. ddumi (8 comments) on July 22nd, 2008 3:50 pm

    dude parca zicea d’soara Narcisa ca parintii o sa treaca cardul pe numele ei si deabia asteapta sa scoata bani si bla bla.. and se pare ca are prea multi bani si nu are ce sa faca cu ei. Apoi cand iesim la o bere sa ne faca ea cinste? ii dau eu idei ce sa faca cu ei daca are prea multi.. sau doar se lauda? :))

    ReplyReply
    Reply to  ddumi
  7. Catalin Nicolescu (223 comments) on July 22nd, 2008 4:00 pm

    @ddumi :)) umpic din ambele. cat despre bere, nush ce parere o sa aiba “barbasu`”, da la cum il cunosc, nu foarte buna 🙂

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png