Constanţa Blog Meet #14

N-am somn. Mâine trebuie să mă trezesc de dimineaţă dar totuşi nu pot.

Băi, a fost râsu lumii. Frumos, foarte frumos şi direct proporţional lafel de penal. Singura chestie care îmi trece prin minte ca un rezumat din ziua asta, e această şcenă celebră.

Şi da, stau pe balcon, fumez o ţigare şi sunt la o mică abţinere să nu ţip şi eu 🙂

Azi am avut parte de o domnişoară vexată. Astea sunt moartea mea. Am avut de aface cu d’astea în contiinu încă de pe vremea când eram mic şi îmi curgeau mucii.

Şi da, „I’m mad as hell”, nu m-au lăsat oamenii să îmi fac rutina şi să o calc în picioare. 🙁 O bucăţică din mine a murit.

Totuşi în altă ordine de idei, a fost fun. A fost super. N-a mai fost aşa de mişto de la Crăciunul petrecut La Bebe 🙂 Oameni vechi, oameni noi, unii gălăgioşi, alţii tăcuţi.

Se zice că n-ar exista o comunitate de blogeri în Constanţa. Ba dacă eraţi astăzi acolo, vedeaţi că există, e bine închegată şi precum vinul bun are vechime. Chestiile care rezistă nu se fac peste noapte. Vorba aia, nici Roma n-a fost construită într-o zi.

Dar totuşi astăzi am observat o chestie interesantă, sunt mulţi oameni cu idei şi intenţii nu doar cu vorbe aruncate la plesneală în gura mare. Oameni cărora le pasă, care vor să facă ceva, care vor să construiască ceva.

Era frumos dăcă apucam să stau cu mai mulţi de vorbă, dar alcoolul bată-l vina a triumfat azi. Dar întotdeauna există data viitoare.


Post-uri similare:


Comments

3 Responses to “Constanţa Blog Meet #14”

  1. Cristi (4 comments) on June 23rd, 2013 8:25 am

    Sa vorbim mai repede decat bem, asa mai castigam 2-3 fraze.
    In sfarsit cineva nu a picat in plasa tipatului ca nu exista comunitate. Exista si s-a vazut destul de bine.

    ReplyReply
    Reply to  Cristi

Tweetbacks

Trackbacks

  1. Constanta Blogmeet #14 – review | d3vilgirl
  2. Cum a fost la Constanța Blogmeet 14 |

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png