Dragi retardaţi ai Interenetului de pretutindeni

Ştim că sunteţi şi sunteţi mulţi. Asta e şi frumuseţea Internetului. Aici spre deosebire de viaţa reală, putem să vă sodomizăm în fel şi chip, la orice oră şi după bunul plac. Pentru că putem.

Dar astăzi parcă aţi fost mai mulţi ca niciodată. Parcă a fost un Big-Bang al imbecililor şi aţi fost împrăştiaţi cu viteza luminii peste tot prin Internet.

Subiectul?Doamna de la Roşia Montană

Faptul că omul una spune şi alta face, e lafel de evident si predictibil precum răsăritul soarelui.

Un actor într-o reclamă, este plătit. Da un actor. O persoană care vorbeşte după un scenariu bine definit este un actor. Şi este plătit. Excepţie ar fi cazul în care e minor sau are un retard mintal ca voi, atunci fiind plătit tutorele. Şi 10.000% eşti plătit dacă reclama este una pentru ditai mai corporaţia internaţională.

Continuaţi să distribuiţi acel filmuleţ pe Facebook, Twitter, blog-uri … pe oriunde puteţi. Sunt mulţi ca voi care au nevoie de ajutorul vostru în a înţelege … „de ce răsare soarele”.

În încheiere, vă rugăm nu uitaţi: Niciodată să nu faceţi sex fară prezervativ şi/sau anticoncepţionale … că vai de noi dacă apucaţi să vă reproduceţi.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png