Constanta Blog Meet 4 aftermath

Multi microbisti, mai rau decat asta … fete microbiste.

Singura chestie care chiar s-a discutat a fost faza cu suporteru ala din nu stiu ce oras care i-a dat cu caramida in figura la cameramanul jandarmeriei.

In rest a cam trebuit sa smulgi cuvintele cu patentul din gura lor.

Constanta Blog Meet editia 4, a fost tinuta in Asterix Pub, organizata de ConstantaBlog.

Pe multi i-a deranjat cum au fost aranjate piesele de mobilier, sincer I really don’t give a crap, atat timp cat exista oameni cu chef de vorba.

In zona de discutii non fotbalistice in care am stat, am reusit impreuna cu Napster, LittleBro, BlackNight, ddumi sa concluzionam ca orice blogger care injura un alt blogger, de obicei cu o notorietate mai mare, fara a avea vre-un argument solid, este pe cat se poate de lame si ar trebui ignorat total.

Ah, tot in zona asta a fost o fata noua, Saliery, care a urmarit zic eu cu interes aberatiile noastre, dar a crezut de cuviinta sa nu intervina asa ca nu am reusit sa il cunosc. Pacat.

Ajunsesem la un moment dat sa atingem un subiect care cred ca nu primeste atentia necesara si anume, cum faci sa atragi cititorii sa interactioneze mai bine cu blog-ul tau.

Sunt foarte multi care citesc, totusi ezita sa lase un comentariu sau de multe ori tin sa isi expuna parerile via e-mail sau IM.

Din pacate se facuse oarecum tarziu si unii dintre vorbareti au trebuit sa plece, iar discutia a fost abandonata.

Din restul participantilor mai mentionam pe Quinzelle care e microbista inraita. Full package, dus la stadioane, facut galerie, etc. That’s a shame. A real turn off in my book.

Aflata la granita dintre cele 2 bisericute, Roxana s-a chinuit sa poarte discutii si intr-o parte si in alta, desi nu imi aduc aminte sa fi deschis vre-un subiect.

A mai fost Laura Driha care a tinut mortis sa intre in discutii politice cu Marius Pricopie, venit in calitate de blogger/om normal.

Daca sunteti ca mine si nu va uitati la TV si nu cititi presa scrisa si sunteti imuni la afisele electorale de prin oras, aflati ca Marius Pricopie candideaza pentru functia de primar, din pacate. Spun asta pentru ca i-am citit blog-ul, de altfel singura metoda prin care mai aflu si eu ce candidati sunt si ce vor, iar omul scrie interesant, subiectiv si ocheste bine problema, pacat ca il pierdem politicii.

Au mai fost Arhi cu amicul lui micu`TZU, BlackNight tacut as always si spre rusinea mea nu mai imi aduc aminte de nici o culoare cine este d3vilgirl si unde a stat.

Ca stiri aflate, Alex Olaru ne aduce la cunostiinta o initiativa a Tv Neptun, un TalkShow cu si despre bloggeri. Aflati mai multe la ConstantaBlog.

Era sa uit, multumesc frumos lui Napster pt ca m-a dus cu masina pana foarte foarte aproape de casa 🙂


Post-uri similare:


Comments

5 Responses to “Constanta Blog Meet 4 aftermath”

  1. Napster (32 comments) on May 18th, 2008 3:22 pm

    Always glad to help out a fellow blogger 🙂

    ReplyReply
    Reply to  Napster
  2. Kappacelu` (37 comments) on May 18th, 2008 7:14 pm

    Tu nu ai masina?:P sau bausei?

    ReplyReply
    Reply to  Kappacelu`
  3. dordzbor (1 comments) on May 18th, 2008 7:45 pm

    Interesant rezumat, adica e cel mai detaliat cred.
    Aaaa si sorry ca nu am deschis nici un subiect?! :))

    ReplyReply
    Reply to  dordzbor
  4. Catalin Nicolescu (223 comments) on May 18th, 2008 7:50 pm

    @Kappacelu` prefer sa merg pe jos si cand ploua sa iau taxi.

    Ca sa nu mai zic ca la cata lene am in mine, masina sa am grija de ea mai imi trebuia.

    @dordzbor, lasa ca face ddumi editia viitoare un .xls cu subiecte 🙂

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  5. ddumi (8 comments) on May 18th, 2008 11:40 pm

    d3vilgirl a stat langa mine..

    ReplyReply
    Reply to  ddumi

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png