oameni si oameni

Da, sunt cititor fidel Cocalari.com si Pitzipoanca.org

Imi place umpic sa fac pe voyeur. Ma uit, iau notite despre … asa nu! Cand am inceput sa zic si pe la prieteni despre site-urile astea, parerile au fost impartite. Unii au ras, altii au fost indiferenti, unii s-au oripilat. Majoritatea au zis ca e penibil. Nu despre eroii si eroinele de pe acele site-uri, ci penibil ca exista astfel de site-uri.

N-am bagat in seama ca de obicei, ma rog fiecare cu opinia lui, trebuie respectata. Totusi in ultima vreme am inceput incet, incet sa inteleg.

Pe langa penibilitatile care apar in site, multe chiar nu isi au rostul. Nu ma intelegeti gresit, nu imi plac nici mie pustoaicele si nu numai care se pozeaza in baie cu telefonul mobil, toate ciudatele care au cate o fotografie cu ele acoperite in valuta sau pur si simplu cele care se imbraca de prost gust. Doar ca pe aceste site-uri sunt si multe poze care nu intra in nici una din categorii, poze cu oameni simpli care pur si simplu se distrau si ei, oameni care chiar nu ar intra in categoria penibilului.

Cititorii. Mai penibili decat vedetele de pe site, sunt acei oameni care ii injura in sectiunea de comentarii. Nu sunt deacord cu asa ceva. Cum poti sa te astepti sa schimbi un om daca tu il ataci in mod constant?

Daca cunosti pe cineva care tinde catre penibil din diferite motive, consider ca e de datoria ta sa ii explici ca nu e bine cum face si sa ii arati cum ar trebui sa se comporte in societate.

Da, am avut prieteni, cunostiinte care cu cativa ani in urma puteau deveni si ei staruri pe acele site-uri. Dar mie unu mi-a placut sa incerc sa ii educ. Cum am invatat eu, cum m-au invatat altii, ce am observat in societate.

Le-am aratat ca exista si alta muzica decat manelele, le-am explicat si dece. Constant am evidentiat partile bune si partile rele ale altor persoane din public, astfel incat sa poata sa isi dea seama singuri ce si cum gresesc sau ce fac bine.

E mult de munca, dar e si satisfactie la urma cand iti vezi ucenicul facand si el lafel.

Arta frumosului.

Nu mi-au placut niciodata si nu cred ca o sa inghit vre-o data oamenii care eticheteaza femeile. De la curve la tarfe, vagaboante,  proaste, tampite, grase … etc.

Sunt mii de motive pt care fiecare face ce face, se comporta cum se comporta. Nu sunt fan al Bibliei, chiar consider religia daunatoare societatii … dar! Cel fara de pacat sa arunce primul cu piatra!

Ca prostitutia exista de cand omul si femeia si ca nu va putea fi oprita vre-o data, chiar nu e cine stie ce. Toti am vazut cate una sau mai multe la marginea strazii, incercand sa gaseasca cate un client. De ce? Multe motive. De la familii destramate, la abuzuri in copilarie, la lipsa de educatie, din nevoia de a avea cu ce isi procura hrana, unele chiar fortate sa practice aceasta meserie. Nu este dreptul nostru de a le aduce injurii. Au americanii o vorba … never judge a man before you walked a mile in his shoes.

Fetitele/femeile intotdeauna vor sa auda cat de sexy sunt, fara absolut nici o exceptie, chiar si cele care au ales calea calugariei, doar ca intr-un sens mai non-biblic 🙂

Unele mai disperate decat altele … vor recurge la orice. Unele vor avea poze mai indecente cu ele, altele se vor afisa in public cat mai sumar imbracat. Si bineinteles altele le vor barfi de cate ori au ocazia.

De ce? Eu unu zic ca din frica. Unele sunt mai libertine din fire, altele nu prea le pasa ce zic altii, important e ca ele sa se simta bine, altele sunt mai conservatoare si tin foarte mult la parerea altora.

Contrar convingerilor populare, ciuda intre femei e nimic comparativ cu ciuda intre barbati.

Foarte multe femei care au frica in a se auto exprima. Iar in momentul in care simt ca e posibil sa piarda teren, recurg la cea mai buna metoda de a se auto apara. “Fata, uite-o si pe curva aia!”

Etaloanele de catalogare cu acest cuvant, variaza de la om la om. Eu unu cataloghez femeia care distruge orice in calea ei pentru a isi atinge un scop personal.

Daca ai ce arata, ai cu ce sa te mandresti si arati bine, nu deranjezi decat pe cei ce se oftica.

Nu in ultimul rand vreau sa zic si 2 cuvinte despre http://culmea-formelor.protv.ro/ Ultima gaselnita in materie de atras vizitatori pe site. Eu unu felicit initiativa. Multa lume pe bloguri, injura si condamna. De ce?

Lasa-ma sa inteleg umpic. Pornografie este atunci cand este prezentat actul sexual explicit. O femeie care isi evidentiaza formele este sexy/erotic.

Tineretul roman, pt ca despre el e vorba, este chiar asa de pudic? Chiar asa incuiat la minte? Este foarte probabil. Presupun ca multi inca fac dragoste/sex cu lumina stinsa, daca astfel de chestii ii indigneaza.

Daca ar fi dupa mintea unora, o sa incepem si noi sa ne imbracam femeile din cap pana in picioare precum musulmanii ultra religiosi.

Este dezgustator.

Ce sa mai spun de cititorii Playboy? Care este diferenta dintre concursul ProTV si pozele din Playboy ? Una la mana ar fi nuditatea, care este partiala, iar in Playboy este totala. Dar … din lipsa de activitate …

Doi la mana, asa ceva intalnesti in mod frecvent pe plaja. Eu unu ma duc pentru soare si pt posibilitatea de a admira femei frumoase. Ca mai gasesti si cate una supra ponderala care face topless … riscurile meseriei, cat platesti atat primesti.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png