Viata de caine

Unii oameni se trezesc la ora 7am pleaca la munca si se mai intorc acasa abia la 6pm. De Luni pana Vineri. Bineinteles Sambata e dormita mai toata.

Citeam prin blog-uri zilele trecute, nu stiu ce tanti de pe la nu stiu ce firma de HR zicea ca biroul e cel mai bun anticonceptional.

Pai da. Iar cine spune altfel inseamna ca nu munceste “pe bune”. Ce sa mai iesi in club ? Unde sa mai stai sa dansezi pana la 4am ? La 12 noaptea deja imi cad ochii in gura de somn, asta cu tot ala 1.5 litri de cafea bauti in timpul zilei. Iar cine ma cunoaste stie ca eu beau cafea in adevaratul sens al cuvantului, nu apa colorata in ceasca de Lavazza cu va este servita prin baruri. Daia ca in povesti de arunci potcoava in ibric, si sta in picioare.

Agatat ? 🙂 vremuri bune de prin liceu. Daca nu ma conving ca merita in primele 2 min de conversatie … bye bye … time is money.

Plimbari romantice ? Pe frigu asta?!?! Las ca gasesc eu la TV sau pe web un film cu plimbari romantice.

Valentine’s Day ? Cum sa nu, nu uit. Am reminders peste tot pe web. Primesc e-mail cu nemiluita. Cadoul perfect? Tu il alegi eu platesc. Mai romantic ? 🙂

Si dupa toate chinurile si bataile de cap, realizezi ca si un caine o duce mai bine ca tine:

Vazui mai demult un film facut de Nemti, tot in genu asta, dar nu pentru toate categoriile de varste.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png