În vizită pe planeta Cabral

Am vrut să mă iau de viața lu’ Cabral pentru articolul ăsta.

Da nu pot. Omul e în cu totul altă dimensiune. De câteva luni de zile ma tot învârt să scriu articolul ăsta. Încerc să îmi dau seama ce naiba a fost în capul lui când a scris treaba aia.

Bineînțeles, omu e „vedetă”, trebuie să vândă, trebuie să dea bine la publicul feminin, că doar cu grațiile gagicilor își face banii.

Da poate nu. Omu e căsătorit, îl doare la bască, a pierdut contactul cu „jocul”, poate pe vremea lui era așa. La chestia asta mă corectează bunicul, d-zeul să-l odihnească, la un pahar în plus odată a avut un moment de sinceritate și din ce a povestit, si înainte de război femeile erau tot femei, bărbații tot bărbațî.

Atunci care-i faza? Am revenit la articol, am citit comentariile, încercănd din răsputeri sa nu ma bufnească râsul. Nu e de acolo, lumea se ia de el în comentarii.

Complezențe ieftine? Adică te rog, în ambele tabere 50% poate și mai mult sunt uscături.

Hai să nu punem pe nimeni pe piedestal. Nu se merită.

Mie unu mi s-a acrit rău de tot de totă treaba asta de când lumea și pământul cu „războiul” dintre sexe. Și mai am 2 ani până la 30 de ani.

Nu e nici un război, ai putea să îi zici tachinare, da în principiu i-aș zice că „jucătorii” habar nu au cum să își folosească cărțile.

Serios, chiar și denumirea de „război” stârnește râsul.

Ok. Delirez rău în momenul ăsta, da o să revin.

 


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png