ASD

Post importat de pe http://ct27stf.weblog.ro/

Ieri am facut si io primu’ curs “normal”. Zic normal pt ca am avut un laborator de info la care … cum sa explic mai bine … o punem in felul urmator .. am reusit sa numar 7200 de secunde consecutive … plictiseala e putin zis … ma asteptam sa fie pliktisitor … titlul sugestiv era Arhitecturi Calculatoare. Am zis sa ma duk, parea interesant, nu ma asteptam sa ne zica: “Copii, asta e un mouse, vedeti, daca il miscati pe masa, se misca sageata pe ecran.”
In fine,  astia din grupa care chiar s-au obosit sa treaca pe la toate cursurile, seminarii, loboratoare, etc … tzipau de mama focului ca au ASD si ca-i crima, ca nu intzeleg, ca-i nebun profu’ etc.
Bine, acum vine intrebarea logica:  Ce-i ASD ?!? 🙂 vezi sa nu, dupa ce s-au uitat prin agende, am auzit si io … Algoritmi si Structuri de Date , anu’ I .
Ei si? nu intzelegeam care-i problema?
Vine si ora 18 … :(((( da, am zis macar la un curs sa intru’ …
Cursu’ era AG (audienta generela, obligatorie) 65 de oameni, sala 45 locuri .. no comment.
Intra profu … nimik anormal … incepe si vorbeste … nimik anormal … pt mine si inca vre-o 10 … trei sferturi de sala facea spume, ce-a zis? ce-i aia? ba, tu intzelegi ceva? mama sa vezi restantze.
Pana mea, nu m-am prins … tipu’ vorbea cat se poate de bine, nu zicea nimik nou
In fine, vine pauza, da-i pe tzigari … ora2 same class.
Eh, spre deosebire de prima parte in care am intzeles tot ce se vorbea, in partea a-2a profu’ an inceput sa vorbeaska intr-o limba un pic ciudata … semana foarte foarte bine cu C, dar era mai simpla, si rezolva usor si elegant chestii la care io cu C imi bateam capu’ nitzel ….
Care-i faza, ce dialect vorbeste asta? Eh, si ca si cum mi-ar fi citit gandurile, imi zice … e un dialect care a aparut la SUN Microsistems.   http://java.sun.com
🙂 A .. aha … mda … Java … asta-i bun … am mai vazut io .. n-am aprofundat, aveam de gand.. n-am avut timp .. eh .. se pare ca vreau nu vreau va trebui sa imi fac timp. Nu-i problema, vroiam io sa ma apuc de vre-o 2 ani ma chinui sa ma iau de Java… mai bine mai tarziu decat la restantze .. :))
Hmm … mi-a placut cursu’ chiar foarte interesant.. chiar daca juma de sala se uita la tabla ca la calendaru’ chinezesc (prima oara cand vad programare) nici nu stiu dece au dat la Info daca tot n-au treaba .. un sfert de sala, se chinua sa intzeleaga … de … pana acum au auzit numa de Pascal … si vre-o 10-12 pers, inclusiv subsemnatu’ nu prea aveau probleme …
Chiar ma intreb ce o sa iasa …..


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png