optimizare a timpului

Sunt lenes! Asta asa pentru cine nu ma cunoaste personal 🙂

Imi place sa fac diverse. Si pentru asta e nevoie de timp.

Si ca sa fac rost de timp de relaxare si torturat ficatul, am fost nevoit sa optimizez. Tot.

Dureaza, cam cu 25-50% mai mult un task la mine. Dar e cam one time deal. S-a facut. Bun! Functioneaza cum trebuie si stie sa faca si o mare parte din chestiile care vrei vrea sa le faca dar nu iti vin in minte acum.

Asa nu fac acelasi lucru de doua ori. Pe termen mai lung ies in castig cu chiar 100%. In timp ce tu o sa refaci, eu stau si ma uit.

Alta chestie care imi omora mult din timp erau oamenii. Multi pierduti in spatiu, multe minti inguste.

Deleg! Tin minte oamenii si ce stiu sa faca. Te prind din zbor ce vrei, te trimit unde trebuie. Nu ca n-as putea si eu sa fac treaba aia, dar nu e pe gustul meu si decat sa ma chinui si sa iasa treaba de mantuiala mai bine zic NU STIU si gata. Timp liber sa fac chestii.

Astia enervanti. Acuma multe persoane o sa spuna sa sunt mai ursuz, mai acru.

Nu, am clacat de mult. Pur si simplu nu mai vreau sa ma enervez. Poate ma stresezi, toti avem cunoscuti care ne streseaza.

Te tai din scurt, iti spun ca ma indispui, ca mai bine ne vedem fiecare de drumul lui. Decat sa pierd timp si sa ma agit cautand scuze sau explicatii sau alte motive sa te evit, prefer sa zic bye-bye din prima. Persoana nu mai revine si uite asa economisesc timp si nervi.

Scurt si la obiect. In special “specialistii”, au un dar de a se pierde in detalii. Cam ca femeia asa. Tu intrebi una, si primesti explicatii si pentru chestiile care poate ti-ar fi utile intr-o buna zi.

Nu! Maxim 2 propozitii. Omu te intreaba ceva, nu iti cere o parere. Daca are nelamuriri, va reveni cu alta intrebare. In 90% din cazuri nu mai revine.

Si poate cel mai si ce mai important: nu mint. Bine, daca imi e amenintata viata in mod direct, fac exceptie.

In rest cam mi-am facut un mic defect de a spune ce gandesc cum gandesc.

Multi sunt umpic mai mult deranjati, dar le trece repede. Nu mai pierd timp elaborand alte minciuni care sa acopere minciuna precedenta. Nu mai pierd timp dand explicatii cand sunt prins. Caci da, orice minciuna are picioare scurte, indiferent de cat te chinui, vei fi prins.

Alunga oamenii neseriosi si mincinosi. Aduce in preajma mea oameni seriosi si de calitate si directi.

In momentul in care ai de aface cu un om direct si serios, lucrurile merg lin, fara pic de efort, fara stres si foarte repede.

Si iti ramane o gramada de timp sa faci orice altceva.


Post-uri similare:


Comments

One Response to “optimizare a timpului”

  1. Marius (14 comments) on April 22nd, 2010 12:06 am

    Da

    ReplyReply
    Reply to  Marius

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png