back in the day

Iar e vara, iar fac spume. Nu stiu nici eu exact de ce dar niciodata nu mi-a placut anotimpul asta. In principiu imi place mult sa ma plimb, ceea ce cam intra in contradictie cu statutul meu de lenes ordinar.

Vara nu prea poti sa faci d’astea. E prea cald ca sa poti sa functionezi. Cam ce se poate face e sa tolanesti pe undeva pe la o terasa cu berea’n bot. Nu tocmai bautura mea favorita, dar de Finlandia sau Wembley nu am bani.

Vara e anotimpul hainelor lipsa 😀 Le vezi peste tot prin oras. Daca n-ar fi aberant de cald ai cam fute orice. E prilejul cu care mai toti cocalarii ( i know new words ), isi etaleaza pe strada, baruri … pe unde pot … ultimile cuceriri din tabara sexului frumos, ba unii dintre ei au agatat si femei. Care mai de care cu decolteuri de tot felul de iti pune mintea in cui si legile fizicii la mare incercare.

Cum dracu tine bucatica aia de material asa subtire, ditai mai laptaria ??? Cred ca ar trebui sa o inscriem in programul “Hrana pentru Somalia”, ar alimanta un sat intreg pt vre-o 2-3 saptamani.

Cica in vara asta se poarta galbenul. Asa o fi. Cine naiba mai reuseste sa vada ce culoare are bluza. Cui ii mai pasa?

Si sunt multe … toate cu cate un cocalar foarte mandru de noua sa femeie. Foasta noastra femeie. Da nu-i mai zicem … las ca afla el. 🙂

Si mie imi place sa ma plimb, da pe caldura asta parca face cu ochiu rau de tot troleu’. Mai ales partea aia cand stai intre toate babele de 200Kg ce emana un parfum sexy de transpiratie + naftalina si mai face scandal cand scoti capu’ pe geam sa mai respiri si tu, ca vezi doamne e curent si raceste micro-biosfera ce sa creat in padurea de la subrat.

In principiu plimbarea cred ca a fost inventata pt male bonding. E ceva genetic. De cand eram copii si dadeam ture prin cartier.

Iei primu tovaras care se plictiseste si el si tot inainte … Mergi pe strada, discuti de fotbal, masini, calculatoare, femei, pitzipoance, panarame, traseiste. Mai te iei de cate una pe strada, mai spargi o samanta, te mai intalnesti cu X si cu Y care si ei tot asa la plimbare, ne inhaitam toti sau nu, mai faci o pauza de tigare la prima terasa sau bar unde e bere ieftina si tot asa.

Cu femeia … parca sare tot chefu. Mergi mai incet, hai pe acolo, hai pe dincolo, stai sa ma uit in vitrina, ma dor picioarele, vreau dusa la mama naibii (care chiar nu se afla pe traseul … “tot inainte”). Parca iti vine sa stai la primu bar cu bere, sau acasa cu o bere sau ca gasesti 1-2 tovarasi pt o plimbare.

Cea mai mare problema e cu alegerea localului. Aici nu-i bine, dincolo nu are chef, acolo nu arata bine, in partea ailalta e de fite, la alalalt nu-i plac scaunele … etc etc.

Vremurile de alta data cand stateai la scara blocului, mai venea cate una sa se bage si ea in seama. “dute la chiosc, ia o bere pe datorie pt noi … si 2 tigari !” 🙂 viata.

Acuma nu-i mai vezi. Nu mai e mai nimeni la scara blocului. … tre’ sa faci programare.

Toti cu masini care mai de care mai smechere, cumparate de la ciorditorii din Bulgaria. Tot timpu pe fuga ca tre’ sa se intalneasca cu iubita …

“Care iubita mah ? A! … aia … da mah … s-o aduci s-o cunoastem si noi! Hai pa, bafta!”

” …. ”

“Da cu cine umbla asta mah?”

“Cu aia mah … stii tu”

“Aia de la …. ?”

“Da mah!”

“Da p’aia, n-a … X-ulescu la … ?”

“Si io si cu … ”

“Aia face … bine mah!”

“Stiu mah!”

“Da-l mah’n pula mea de fraier … … … hai … lingem o bere?”


Post-uri similare:


Comments

4 Responses to “back in the day”

  1. d3vilgirl (3 comments) on June 12th, 2008 3:00 pm

    :))) exagerezi 🙂 si da… chiar se poarta galben, mi-a cumpara si mie mama o rochita galbena cu buline negre… :)) so not me, da sunt sexy in ea =)) si plimbarea cu “femeia” e ok, daca nu te-ai mai plange tu ca o muiere 😀

    ReplyReply
    Reply to  d3vilgirl
  2. Ungur Bulan (9 comments) on June 13th, 2008 9:47 am

    Haha! Imi aduc aminte cum ne-am plimbat ca descreieratii atunci :)) Oare cati km am facut? A fost ditai turu’ de oras moncher…

    ReplyReply
    Reply to  Ungur Bulan
  3. Catalin Nicolescu (223 comments) on June 13th, 2008 11:16 am

    Asa-i moncher … da … nu mai ai cu cine 🙁

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  4. Marius (14 comments) on June 13th, 2008 5:49 pm

    Pe nimeni numai vezi nici in scara bloculcui, nici la poarta pe banca.
    Cui plm ii pasa, bani sa iasa 🙁

    ReplyReply
    Reply to  Marius

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png