BRD sucks, blows, etc

Am vrut sa-mi cumpar si eu o Cana pentru uituci. E-payment nici nu a vrut sa auda de cardul meu de la BRD. Dupa vre-o jumatate de ora la telefon cu support-ul de la E-payment, se pare ca cardul de la BRD e de rahat, cu toate ca am cerut un card Visa Electronum si am specificat ca il vreau ca sa pot face cumparaturi online.

Luni la prima ora sunt la Raiffeisen.


Post-uri similare:


Comments

5 Responses to “BRD sucks, blows, etc”

  1. sin (5 comments) on April 18th, 2008 6:45 pm

    mayb you should try ING. io’s foarte happy cu ei si cand mi-am activat internet banking-ul nu mi-au cerut bani pe digipass (in caz ca vrei sa platesti online facturi si alte dume d’astea).

    ReplyReply
    Reply to  sin
  2. Staicu Ionut (11 comments) on April 18th, 2008 8:16 pm

    Încearcă şi BT 🙂 Chiar dacă au o mică problemă cu plata online (cvv2), se poate rezolva în 48 ore cu o cerere şi nu mai ai niciun fel de probleme 😉

    ReplyReply
    Reply to  Staicu Ionut
  3. Catalin Nicolescu (223 comments) on April 18th, 2008 11:19 pm

    Oamenii din e-commerce mi-au recomandat Raiffaisen.
    Intr-un fel sau altul trebuie sa rezolv treaba asta. Da urat la portofoliu, cica lucrez in web si nu pot sa fac o amarata de tranzactie on-line, nu-i bine.

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  4. Radu - Eosif Mihailescu (3 comments) on April 19th, 2008 5:35 pm

    For the record, eu am de multi ani Maestro (RON) si Mastercard (EUR) de la BRD care mi-au functionat si online, atat la acceptanti romani cat si straini, inclusiv in combinatii ciudate (de exemplu am platit o suma in GBP cu Maestro la un comerciant care nu implementase 3DSecure si a functionat fara nici o problema).

    Precizez ca mi-au functionat si la ATM amandoua, si pentru garatie la hotel (preautorizare sau escrow) si mai precizez ca sunt amandoua carduri de debit si nu de credit.

    Multumesc pentru atentia acordata,
    @Dexter

    ReplyReply
    Reply to  Radu – Eosif Mihailescu
  5. Catalin (8 comments) on April 19th, 2008 7:30 pm

    La Raiffeusen sunt comisioanele ceva mai mari, cum a spus si Ionut. BT momentan este cea mai buna solutie atat ca si cost cat si folosinta.

    Nu stiu la celelalte dar la BT poti avea un singur cont si se fac conversiile automat din valuta primita in lei ( in Romania ) si in orice alta moneda ( daca ai depus lei ) cand platesti in afara.

    ReplyReply
    Reply to  Catalin

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png