GeekMeet Mures kum’fu

Fu misto 🙂

Ce-i ala GeekMeet ? E o intalnire unde vin astia care inteleg tehnologia si vorbesc despre chestii tehnice.

Pe la noi prin Romania GeekMeet e un fel de Internetics unde nu castiga Trilulilu pt proiect bine facut, un fel de Webcamp unde nu isi fac PR marile companii, si nici nu se descopera apa calda (vezi prezentarile “tehnice” de la ultima editie).

E o intalnire unde vin aia care mananca tot ce zboara peste http, aia care fac internetu sa se invarta … sysadmini si webdeveloperi.

A fost GeekMeet Mures.
Me at GeekMeet Mures

A fost Alex Deva care ne-a zis de o aplicatie misto facuta de el, un fel de Google 411 + Twitter + Newsletters. E o aplicatie de notificari audio !!! Suna si e chiar misto, cel putin cum a explicat-o el, totusi cum o vad eu e ca robotu de la *222, vorba multa saracia omului 🙂 Ii zice Arabela la platforma si nu am link sa vad si eu 🙁

A fost Filip Chereches-Tosa care nu a dat nimic din casa, da ne-a zis niste motivationale misto. Omu nu seamana de loc cu poza care o foloseste drept avatar 🙂 chiar in realitate pare mai tanar cu vre-o 20 ani 🙂

A fost Bodi Zolt care ne-a zis de noile platforme de widgets si cum Opera se chinuie sa faca pt telefoane mobile ceea ce face Adobe cu AIR pt desktop. Totusi 2 dintre companiile de pe blacklist-u meu … sorry.

A fost Gravuj Henrich Miklos care ne-a zis din invataturile lui din freelancing … stiu cum e si se vedea si pe fata lui, era dupa o noapte de munca. Ideile bune, si spre folositoare pt Emil care oscileaza intre un nou servici sau freelancing.

A fost Aurelian Sandulescu care e pe aceeasi lungime de unda cu mine si promoveaza aceeasi idee: Daca faci ceva fa din placere.

Dupa event, am mai restrans randurile si cativa am fost sa mancam, unde s-a mai dat cate una alta din casa. Cica la anu sa ne asteptam la site-uri de turism (nu, nu dalea ieftine cu Drupal+da anunt de cazare).

Am stat de vorba cu Alexandru si Stefan, doi dintre cei in spatele Veevo.ro

Din pacate ei sunt mai mult developeri, am incercat sa aflu pitch-ul lor despre proiect si m-am cam ales cu ce avantaje are Vimeo in plus! WTF?!?

In fine, Veevo.ro e o noua platforma romaneasca de video sharing. Nu Trilulilu … ala e gay, fara vre-o intentie de jignire la adresa comunitatii gay.

Veevo.ro e facut in ideea lu Vimeo. Poti uploada fisiere de maxim 300Mb! Interfata usor de folosit, foarte curata si la obiect, sunt hostati in RO pe carca lu Simpliq deci upload-u ar trbui sa mearga foarte bine.

Ce au mai zis si altii + prezentari + foto la http://geekmeet.ro/mures

Si ca un mic teaser, prezentarea lui Chris Heilmann de la GeekMeet Craiova. Chiar ma oftic ca l-am pierdut.

Resisting The Feature Creature

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: romania geekmeet)

Post-uri similare:


Comments

One Response to “GeekMeet Mures kum’fu”

  1. Henrich (2 comments) on December 8th, 2008 10:15 pm

    Uitandu-ma peste poze am observat ca aveam si ochii un pic inrositi si speram sa nu fi crezut careva ca ar fi din alta cauza 😛 N-am baut decat 1,5 beri 😀

    ReplyReply
    Reply to  Henrich

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png