regulament de ordine interioara

Totul e relativ. Si nu il mai citati pe bunicu Albert cu treaba asta. Era cu mult inainte de a se naste el.

Totul se rezuma la confortul si frica celui care gandeste. DA, toata lumea gandeste! Unii mai repede, altii mai incet, altii prea mult. Unii vad un pahar pe jumatate plin, unii vad un pahar pe jumatate gol.

Societatea umana este organizata prin conventii stabilite de majoritati de indivizi ce au rationamente asemanatoare.

Dar ce facem cu restul de 49% care nu gandesc ca ei? Pai ii fortam sa se conformeze. Majoritatea decide intotdeauna!

But wait! Poti sa nu te conformezi! Nu pe bune, nu zic asa de forma. Daca nu vrei, asta e, poti sa nu faci. Nu, societatea nu te va izgoni, nu se va uita la tine ciudat, nu te va judeca, etc. Ma rog, nu toti, doar 51%.

Singurele obligatii pe care le ai sunt nasterea si moartea si daca ai chef poate dai si o mana de ajutor la perpetuarea speciei sau poate la distrugerea ei … e optiunea ta.

Societatea include si pe cei 49% care nu gandesc precum majoritatea. In acei 49% sta baza si evolutia societatii.

Stiti voi, astia ciudati si cu tot felul de idei dalea tampite. Aia care tot aberau ca nu poti sa cazi dupa marginea pamantului, ala care se tot batea cu pumnu in piept ca pamantul e rotund si se invarte, ba culmea nici nu e buricul universului, aia cu bicicletele care tot se laudau ca pot sa zboare precum pasarile, aia care au zis ca renunta sa isi mai puna cai la caruta, etc, etc.

Conventiile omului sunt numite legi. Adica unii mai multi au cazut deacord cu ceva si pentru ca erau multi, i-au obligat si pe restu sa faca lafel.

Ilegal ? Adica ? Adica nu sunt deacord cu majoritatea. Pai si in cazurile in care am dreptate?

Ii mai stiti de la istorie pe aia din Anglia care se sictirisera pe conducerea tarii, s-au suit in barci si au plecat spre noile Indii ?

Nu esti deacord cu majoritatea, poti sa nu fii, nu te poate obliga nici o lege !!!

A, daca alegi sa ii dai lu unu in cap si sa il omori, e problema ta. Intradevar, nici o lege nu te poate impiedica sa faci asta daca vrei, dar te poate pedepsi dupa 🙂 Sau poate nu 🙂

Ideea finala e aceea ca absolut nimeni si nimic nu te poate impiedica sa faci ceva ce vrei sa faci. In cel mai rau caz pot incerca sa te impiedice.

Nu exista, nu ai voie, nu se poate.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png