Constanta BlogMeet 6 Aftermath

A fost super fun! 😀

N-au fost toti care s-au anuntat, dar ne-am distrat de minune si fara ei 🙂

Am facut poze. Multumesc lui Joe pt mica reclama, totusi Nikon D40-ul era a lu ddumi, eu doar l-am tinut cu motorul pornit. Si pentru perversii care cauta pozele cu pricina, nu le vom face publice din motive obiective. Om fi noi cum om fi, dar ciobani nu suntem.

Arhiva cu poze poate fi descarcata de la ddumi, speram ca o sa avem si o versiune online.

Si tot la capitolul asta, Joe a facut si un mic filmulet.

A fost super fun, ne-am dat cadouri. Chiar daca la inceput eram impotriva, s-a dovedit a fi o idee super tare, Tofiffe-urile pe care le-am luat au fost devorate aproape instant, deabia am reusit si eu sa prind o bomboana 😀

Am intalnit oameni noi, din pacate nu toti au fost dispusi sa socializeze, multi ca de obicei rezumandu-se sa vorbeasca in bisericuta lor.

De salutat e sykand3r (Alex) care a venit tocmai din Navodari ca sa ne vada 😉

Ca de obicei nivelul de zgomot si rasetele cele mai tari au fost la masa cu Ionut si Mitica.

Locatia “La Bebe” a fost super nice, muzica foarte bine aleasa, mi-a placut cum au imbinat melodii de petrecere cu Nightwish si Metallica, si preturile au fost ok, merita tinut minte localul.

Am primit cadou o broscuta rockerita care a ajuns pe frigideul meu la loc de cinste.

12-22-08_1802.jpg

Inca odata vreau sa-mi cer scuze fata de Irina, nu a fost intentia de a ofensa, dar combinatie cu veselia din bar, berea de la bord … privelistea … a scapat mana pe aparatul de fotografiat.

Mari absenti au fost Ela si Laura care promisese ca va face pe cameramanul 🙂 oh well … next time.

Am avut si primi advertiseri, gasca de la CityBox.ro care au venit cu o idee foarte misto de promovare a site-ului lor, dar despre asta intr-un alt post.

Dupa ce s-a spart gasca, am incercat sa ajungem cu Cosmin, Ana si Alex prinPhoenix, ca se vanduse pontu ca ar avea show cei de la Deko, din pacate era plin ochi si mai era si un nene care verifica daca avem rezervare sau invitatie … asa ca ne-am redirectat spre Phoenix2 la Capitol unde am mai reusit sa stam vre-o 2 ore la taclale.

Lista prezenta: ddumi, DordZbor, Despina, Staicu Ionut, Stefan Alexandru, Sykander, Marian P., Mitica, George Serban, Napster, Crash, Pacutz, Narzarom, Skreach, Mihai, Bebe, LittleBro si Ligia, AshtrayGirl13, Nemo, Ana, Cosmin, Leonardo Teleanu, Jointy, Creatza, Joe, Rogue si Saliery


Post-uri similare:


Comments

4 Responses to “Constanta BlogMeet 6 Aftermath”

  1. Napster (32 comments) on December 22nd, 2008 10:24 pm

    Ah eu regret că am fost obligat să plec mai devreme. Aş fi stat mai mult dar promit că data viitoare o să fiu ultimul care va pleca. Un blogmeet minunat, aştept următorul.

    ReplyReply
    Reply to  Napster
  2. stefan alexandru (10 comments) on December 23rd, 2008 5:12 pm

    Dude, eu vreau toate pozele pe mail ca amintire, multumesc anticipat. Next time sa pui tunul jos (d40-ul) si poate poate socializam.

    Numai bine.

    ReplyReply
    Reply to  stefan alexandru
  3. Irina (1 comments) on December 24th, 2008 3:42 pm

    scuzele sunt acceptate :)) …dar pozele sunt in arhiva de pe blogul lui ddumi… :))

    ReplyReply
    Reply to  Irina
  4. Marian (1 comments) on October 25th, 2013 11:20 pm

    Heh imi amintesc. Fun times, shit was so simple back then.

    ReplyReply
    Reply to  Marian

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png