Happy days are here!

Azi am avut o zi demna de Twilight Zone!

1. Am un coleg de facultate care a aflat vineri cu stupoare ca a trecut la locurile cu taxa, si ca are de platit pana azi 15 milioane sau il exmatriculeaza, asta dupa ce la inceput de an scolar era trecut pe liste la fara taxa.

Tot de la el am aflat cu stupoare ca cel ce a trecut la fara taxa in locul lui, sunt EU! Deci ….

1b. Microsoft anunta ca din 12 Feb. 2008 va baga pe gat IE7 oricarui computer ce ruleaza Windows si e conectat la Internet.

Smile! Mi-a dat o lacrima. Microsoft really cares! Mi-a crescut inima in piept. Radiez de fericire si bunatate. Cum ba ya !

De altfel oricare alt web developer din lumea asta imi impartaseste sentimentele. NU! Astia care fac ASP pentru Intra-net nu se socotesc a fi web developers.

2. La munca pana in ora 12:00 a mers conexiunea de internet cate 5 minute pe ora. Iar spre sfarsitul programului cand sa mut fisierele din comp sus pe server, constat cu stupoare ca “All hell broke lose!” asta cu toate ca lucram pe o COPIE a site-ului, drept urmare prezic o zi trista maine.

2b. In cartierul “Piata Chiliei” din CT inca mai e zapada pe mijlocul strazilor, multa. Cu toate ca astazi au fost 14 grade. Semn ca pe acolo nici soarele nu indrazneste sa apara.

3. Am maine un examen. Nu stiu la ce materie, la ce sala, la ce ora, de unde pot afla oricare dintre ele.

4. Aseara am instalat 3 Windows Xp la 2 oameni, ambii ma suna ca si-au facut praf comp-urile. Nu ca n-as instala 3-4 windows-uri saptamanal, de prin ’99 incoa’. Fara sa mai tinem cont de Linux-uri, si altele.

5. Ajuns acasa constat ca nu merge RDS, nici Clicknet, nici wireless la nici unu din cei 3 vecini ce au reteaua fara cheie de criptare. Acu’ 10 min a inceput sa mearga tot. Curent electric a fost toata ziua fara variatii de tensiune sau mai stiu eu ce.

Some freakish shit happened today.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png