noi astia mai nostalgici

Cea mai buna perioada a zilei pentru discutii filozofice, brain-storming si depanat amintiri este situata undeva intre 00:00 si 02:00

Drept urmare, aseara la 1 noaptea eram afara in frig cu un vecin si ne chinuiam sa filozofam despre orice, numa numa ne-o veni somnul.

Si cum unu vorbea de masini si altul de calculatoare, subiect comun in 99.9% din cazuri sunt femeile.

Dezamagitor si acolo … avem pretentii mari, chiar mai mari decat au femeile cand vine vorba de noi.

Intradevar in Constanta nu mai gasesti un club unde sa te duci sa te simti bine. Bautura pana nu mai stii detine, nu se pune ca distractie, si nici statul degeaba pe canapea in club cu sticla de Jack si cheile de la serie 7 sau mai stiu eu ce bolid.

Daca pana acum ne plangeam de “manelizare”, acum am inceput sa ne plangem de House, ma rog pe vremea mea muzica “House” nu se rezuma la 30 secunde de melodie repetata timp de 7 minute.

In Constanta, “a te duce in club” e rezumat la a topai ca un retard, dand cu mainile in toate directiile si dand din cap mai rau ca rokerii, pe niste melodii care ar putea fi introduse in manualul de tortura chinezeasca.

Am mers si eu prin discoteca asta vara, cu niste amici, la … ce o pica. Norocul nostru cand am ajuns pe acolo, toti dansau, undeva intr-un capat al discotecii, canapele libere, numai bune sa ne facem confortabili si sa comandam ceva.

O sticla de Jack Daniels la 2.5 mil !  Pardon ???

O sticla de Jack Daniels!  Pai nu. Unu e cu masina, altu e cu medicamente si eu daca e beau un 100ml.

Daca nu iau o sticla, nu stau la masa. WTF?!? Pai comand, da nu tarie. ( oricum avem vre-o 4 mil de spart )

Nu domne. Comanzi Jack, altfel nu stai jos. Inteleg dece erau libere canapelele si discoteca plina ochi.

Hai pa, la revedere! Mergem sa cheltuim in alta parte.  Pana in ziua asta, logica ma evita.

Bine, bine. Noi am venit sa dansam alea alea, doar daca am avea si unde. “Ringul” e plin ochi, I mean full. Un soarece n-ar avea pe unde sa treaca si chiar daca ar fi destul de kamikaze sa incerce, ar ajunge infipt in vre-un toc de cizma de la nebunele alea care sar ca drogatele dand din maini.

Bai odata ca in povesti se baga muzica prin club-uri. Mai un rap, mai un blues, rock, latino, remix la vre-un hit de prin ’80, mai scapa si cate o manea.

Ajunsei eu rocker convins sa tip la Dj “hai ba frate, baga un Guta!”.

Cum agati pe chestiile astea? Eu stiu ca invitai fata la un dans, ii pareai simpatic, iti mergea gura, te alegeai cu al 2-lea dans.

Daca prindeai un ceva slow, te mai frecai de ea, incercai o mana pe fund sa vezi cum sta treaba.

Acuma, la cat topaie si dau din maini astea, zau ca mi-e frica sa nu-mi iau un pumn in gura.

Erau fetele, femeile imbracate misto cu fuste stramte, rochii cu decolteu mare, de te lovea erectia in barba.

Astea sunt cu cizme d’alea imblanite de eschimos, de zici ca tocmai ce au venit de la munca campului, cu frezuri de parca i-ar fi dat cu lopata in cap. Machiaje de parca ar fi iesit din filmele cu Buffy.

Trist nene, trist.


Post-uri similare:


Comments

4 Responses to “noi astia mai nostalgici”

  1. Ungur Bulan (9 comments) on March 3rd, 2008 12:48 am

    Deci, da… Asta era discutia noastra filozofica de la sfarsitul zilei de 1 martie 2008… Parca m-as apuca sa scriu si eu pe tema asta, ceva mai elaborat, mai cuprinzator, care poate va actiona un mecanism sinistru care va face anumite lucruri sa nu mai fie atat de nasoale ca… acum?!? Sau nu… la oare-adica, lumea trebuie sa fie “treanda” dom’le… Nu esti in pas cu moda zilelor, nu esti “cul”. Chiar daca nu te mai distrezi ca pe vremuri… Dar trebuie sa fii “cul”…

    ReplyReply
    Reply to  Ungur Bulan
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on March 3rd, 2008 9:56 am

    Pai zi, ca iti facem cont si scrii pe aici.

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  3. Kappacelu` (37 comments) on March 29th, 2008 12:05 am

    Noi 2 va trebui sa discutam despre asta la un viitor blogmeet:)) Sunt perfect de acord cu tine referitor la clubbing-ul din constanta. Si vad ca e numai in constanta. In buc e un pic altfel – mai divers (un …pic)

    ReplyReply
    Reply to  Kappacelu`
  4. Kappacelu` (37 comments) on March 29th, 2008 12:05 am

    Off-topic: baga si tu “subscribe to comments”, ca sa stiu cand zice cineva ceva. Nu,nu imi recomanda RSS de comentarii

    ReplyReply
    Reply to  Kappacelu`

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png