penibilul romanesc

I am not alone! 🙂 Trebuie sa facem un partid ceva.

Cine a mai citit pe aici stie care sunt sentimentele mele fata de toate pitzipoancele care se autointituleaza dive, fitzoase, top modele si alte denumiri bullshit

Exista un nou site denumit strategic “Sunt pitzipoanca, deci exist!

Mai pe larg, daca ai un IQ egal cu cel al unui strut, ai toate sansele sa apari pe acolo.

Daca mamica ta nu a stiut sa-ti dea ca exemplu de “asa nu” alte fete care momentan studiaza la FF pe soseaua de centura, ai toate sansele sa apari pe acolo.

Daca definitia ta a senzualitatii este sa stai cracita cu pieptul scos in afara sa-ti admire toti “umflaturile”, intr-o poza facuta in camera ta sau in baie cu telefonul mobil la o calitate de caca; ai toate sansele sa apari pe acolo.

Daca la tine internetul se rezuma la a accesa Hi5.com si “messu'” ( a se citi Yahoo Messenger ), iar pagina ta de profil e plina cu tot felul de clip-uri cu manele sau tentative de house si e plin de poze cu tine in chilotei tanga ( de obicei intr-o pozitie ce sfideaza logica si legile fizicii ), ai toate sansele sa apari pe acolo.

Daca iti place sa te pozezi pe capotele masinilor, nu ca omul normal care se pozeaza in masina, ai toate sansele sa apari acolo.

In concluzile accesati

Asociatia anti-pitzipoance


Post-uri similare:


Comments

2 Responses to “penibilul romanesc”

  1. Kappacelu` (37 comments) on April 16th, 2008 10:45 pm

    De cocalari.com nu zici nimic? si acolo e pitipoance multe:P

    ReplyReply
    Reply to  Kappacelu`
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on April 17th, 2008 11:31 am

    e si ala, da parca prea multe filmulete cu oameni stupizi, nici macar amuzante nu sunt.

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png