transport in comun reloaded

Le mai stiti pe alea ale noastre care faceau “atmosfera” strip-tease in metrou in Bucuresti?

Eh, aflu de la Reuters ca mai este una si in Chile, mai precis in Santiago. Vedeta nationala 🙂 poreclita de presa de la ei … “La Diosa del Metro” sau Subway Goddess sau Zeita de la metrou, ca sa traducem pana la capat.

Tanti, pe numele ei Monserrat Morilles are 26 de ani (desi arata a 36 dupa parerea mea) protesteaza. Zice ea ca in Chile sunt mult prea multi conservatori. Si ca vrea sa mai educe oamenii in arta frumosului. Ca cica societatea pe la ei pe acolo e mult prea pudica.

A reusit ea sa faca pe “educatoarea” vre-o saptamana … si nemernicii au arestat-o. 🙁 where is the justice in this?

Well … teluri nobile 🙂 … ale noastre erau doar pentru bani … da la o adica … mai conteaza?

Acuma pe bune, trebuie neaaparat sa vorbim cu Mazare sa facem si noi macar pe transportu in comun din Mamaia, ca e infernal pana ajungi in oras cu autobuzu, plus de asta e plin numa de uscate pline de celulita si in costum de baie … macar de bun simt si din respect pt calatori sa bagam si noi una dasta care sa ne mai relaxeze.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png