viata bate filmu

247f33ed47eb6da8cd033943dc983e0cContrar conceptiei Hollywoodiene, cand unu o fute pe una si tu intri peste ei, singura invitatie pe care o sa o primesti e sa “Iesi in pula mea afara!”

Nu exista nici o conspiratie de nivel global, este doar o imbecilitate de proportii universale. Nu subestima niciodata puterea imbecililor in grupuri mari.

Au trait fericiti pana la adanci batraneti e cel mai sec banc spus vreodata. Divorturile sunt scumpe pentru ca merita.

Ala care isi ia pistolul si se pune cu mafia, va fi defapt impuscat in secunda 2, totusi pt ca mafia nu a contribuit la bugetul filmului, o sa si-o ia grav, ca doar e o poveste, putem sa zicem ce vrem.

Tipa aia buna care si-o trage cu toti, chiar exista dar nu ai vrea sa te atingi de ea daca nu vrei sa colinzi prin cabinete medicale.

Femeile nu sunt nici 10% disperate dupa sex in comparatie cu barbatii. Sunt doar mai perverse.

Fat-Frumos chiar exista! Totusi datorita cererii mult prea mari, nu va fi niciodata fidel.

Frumoasa si desteapta exista. Din pacate in 99% din cazuri este frigida sau gay pentru ca barbatii nu pot concura cu un IQ asa de mare.

Pentru barbati cea mai mare avere este masina pentru ca pasarica nu merge pe jos, iar daca tot a acceptat sa se suie in masina cu destinatia acasa … merge si in masina.

Cei mai misogini barbati sunt aia care se pricep sa gateasca si sa spele rufe.

Cele mai scorpii femei sunt totodata si cele mai fericite/implinite.

Daca inveti perfect la scoala (10 pe linie) ai cele mai multe sanse la o viata mediocra datorita incapacitatii de a socializa, capacitate inhibata de faptul ca erai tot timpul cu nasul in carti.

Cei care stiu teoria pe derost au toate sansele sa ajunga cadre didactice si sa predea descoperirile facute de cei pe care i-a interesat mai mult partea practica a lucrurilor.

Reteta fericirii e sa nu cauti niciodata reteta fericirii.

Plictiseala inceteaza atunci cand incalci valorile morale ale societatii. Tot atunci incepi sa vezi si padurea din spatele copacilor, iar viata ta va fi lipsita de stres.


Post-uri similare:


Comments

4 Responses to “viata bate filmu”

  1. Mircea Popescu (1 comments) on October 20th, 2009 12:33 am

    “de cei pe care”. Gasesti tu.

    ReplyReply
    Reply to  Mircea Popescu
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on October 20th, 2009 8:36 am

    @Mircea Popescu: yup, thanks

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  3. Claudia Rudeanu (5 comments) on October 20th, 2009 10:12 am

    ce mi-e dat sa vad intr-o zi ploioasa de toamna(sau iarna?inca nu m-am prins..)de unde ai cules frate poza asta?:))..poza ca poza, da impresiile personale m-au amuzat copios..pe principiul “imi iubesc aproapele, dar sa stea mai departe” si “stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj”, vrem si episodul 2 din viata bate filmu!!

    ReplyReply
    Reply to  Claudia Rudeanu
  4. Catalin Nicolescu (223 comments) on October 20th, 2009 12:41 pm

    @Claudia Rudeanu: 🙂
    la asta “stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj” te copy 😛 mi-a placut mult, imi schimb moto-ul personal

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png