life update

Acu 1 luna, promiteam marea cu sarea. 😀 Still am. Totusi intampinam intarzieri neasteptate, iar unele ciudate rau.

In primul rand fustrat pe W3C si WHATWG, nu au integrat in paginile cu draft-uri un amarat de RSS sau ceva sa poti monitoriza mai bine cand se schimba continutul documentelor.

Dupa ce am scormonit adanc de tot, am reusit sa dau de un mail-list … chipurile public … da bine pitit intre tone de link-uri. Tot aici intra si harababura ce inconjoara tot ce inseamna HTML 5 sau XHTML 2. Informatii vagi, aproape ne testate, parca luate cu copy+paste din drafturile de pe site-uri.

Nici cu documentatiile de la producatorii de browsere nu mi-e rusine, detalii foarte vagi, parca cine stie ce secret national ar fi.

Acuma incep sa-i inteleg pe aia “batranii” din domeniu 🙂 Deabia deabia am reusit sa o pun de un folder de bookmarks cu ce trebuie urmarit, citit, facut de rezumate, ce blog-uri sa urmaresc, cine ce scule de testing a facut … etc.

Ideea e sa reusesc sa fac 3-4 post-uri “zdravene”, inainte sa anunt ca i-am dat drumu.

Dupa niste discutii avute cu cativa prieteni, am decis ca pana la urma sa scriu integral in EN, mergand pe rationamentul ca orice programator care se respecta stie EN, iar in felul asta nu limitam informatia posibil folositoare doar la vorbitorii de romana.

Alta idee ar fi sa fac un fel de book-blog … un fel de … invata html 5 de la zero … sau ceva de genu, nu m-am hotarat inca.

In plan non profesional, inca prins in facultate, restante in Septembrie, licenta in Februarie 2009 😀 … Facultatea de Informatica de la Univ. Ovidius din Constanta.

Vineri 27 Iunie 2008 mai adaugam un an la varsta … iar intamplarea face sa fiu in Bucuresti, 3 days from now.

So … daca e cineva din capitala care are chef de chatting/socializare, discutii despre calculatoare, web, linux … bla bla … sau de o bere rece … fac cinste. Let me know. On Twitter or by e-mail catalin.nicolescu [ at ] gmail


Post-uri similare:


Comments

3 Responses to “life update”

  1. Laura (8 comments) on June 24th, 2008 9:45 am

    si unde vii tu sa stai in bucuresti?! ia zii :)):*

    ReplyReply
    Reply to  Laura
  2. Seby (1 comments) on June 24th, 2008 5:16 pm

    Astept cu interes sa vad ce o sa fie pe acolo. Sper sa-mi acorzi privilegiul de a scrie si eu acolo cate ceva. Oricum, repet, astept cu interes

    Poate asa reusim sa mai urnim constiinta colectiva mondiala, sa nu mai iasa oameni de IT de toate felurile, chipurile specialisti….

    ReplyReply
    Reply to  Seby

Tweetbacks

Trackbacks

  1. Recent URLs tagged Whatwg - Urlrecorder

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png