new spam tools

Hi5 s-a mutat pe LinkedIn.

De vre-o 4 zile tot dau Reject la tot felul de tipe de la diverse firme de recruitment. Se recomanda prin profil ca HR Specialist, iar la facultate este trecut ASE Bucuresti.

Au tot atatea contacte ca pe profilul de Hi5, si poze pe masura. Ultima la care i-am dat cu Ban era o tipa ce se recomanda ca Senior HR Specialist. Plus una bucata poza cu ea machiata de ziceai ca tocmai ce a iesit din club.

Inteleg ca un om care lucreaza in HR trebuie sa aiba o mica baza de date personala cu posibili oameni de angajat prin diverse firme, totusi trebuie si bun simt.

Nu m-a deranjat asa de mult ca mi-a cerut sa Join the network, cat faptul ca nu a folosit una din uneltele de baza ala LinkedIn pe care le folosesti atunci cand nu cunosti persoana, InMail.

Da, la oameni pe care ii cunosteam si stiam ca ma recunosc si ei, am dat si eu direct. In restul cazurilor contactezi utilizatorul via InMail, te prezinti, iti spui scop-ul. Nu e greu, si o sa te mire cat de multe aduce vorba dulce.

In planul doi, Twitter. Aceeasi problema. Oameni, mai repede script-uri, care dau Follow la orice nickname pe acolo, numa numa da si celalalt Follow.

Deja am 5 dastia care ma urmaresc, si eu unu n-am nici o treaba cu ei si cred ca nici ei cu mine. Ma uitam pe la ei prin profile. Following 40.000 / Followers 2000

Eu unu urmaresc 26 de persoane, romani, oameni care lucreaza in on-line, bloggeri, oameni ce merita ascultati, si deabia reusesc sa fiu la curent. Dar cand trebuie sa urmaresti peste 40.000 de oameni? O faci din alt motiv decat incercarea de a face un spam ieftin ?


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png