38

the soundtrack

Se pare ca incercarea mea de a posta la intervale regulate a failed miserably, but frankly, my dear, I don’t give a damn.

Asta seara am fost la o cafea cu un vechi si bun amic. Baiat dintr-o familie cu situatie materiala peste medie, dar om de nota 10, printre cei ce fac exceptie de la regula “copiilor de bani gata”, ca de altfel nici nu imi era prieten.

Tinand cont de faptul ca inca mai am bani ramasi din salariul luat pe 15 decembrie 🙂 ne-am facut comozi la o masa in proaspat renovatulclub/bar Domino ( din Constanta )

Omu’ nostru imi povestese ca isi ia masina …. Jaguar S-Type … al doi-lea in 2 luni … bine ca treburile astea ma lasa indiferent, altu’ posibil sa fi reactionat urat 😀 In plus de asta sunt profund dezamagit de controlul stabilitatii la Jaguar. ( cine stie, cunoaste ) Nu am reusit sa testez nici un DB9 ca sa am cum sa fac o comparatie.

In fine, ne vin si noua drink-urile, cu toate ca localul era jumate gol si barmani / ospatari cu duiumul am asteptat mlt prea mult pt doua cafele amarate si un Martini pentru subsemnatul.

Doi barbati intr-o cafenea au si multe subiecte de discutie, asa ca dupa ce am trecut repede in revista masinile, inventarul la electronice si trecuram la femei. Si imi povesteste de o patanie cu un cunoscut de-al lui.

Un individ care din cate mi-a povestit nu prea a avut contact cu lumea reala inca de la nastere. Genul de om care il vezi si prin filme, singur la parinti si cu fondurile aproape nelimitate ale lu’ taticu’ la dispozitie.

La una din casele repectivului, mini orgie spontana ( pe asta nu o inghit de nici o culoare, dar de dragul conversatiei treaca de la mine ). Si ca in orice telenovela apare prietena/iubita lu individu. Ce nu am precizat despre amicul meu este pofta lui de ras. Inca zic ca si-a gresit vocatia, si ca ar avea mai mult suces ca umorist. Omul nostru cand face o gluma sau incepe sa rada de la o gluma e instare sa trezeasca si mortii si sa inceapa sa rada cu lacrimi si aia.

Si dupa cum spuneam apare prietena / iubita lu’ tipu cu bani multi. Acuma daca esti fata desteapta nu lasi asa ceva sa treaca pe langa tine cu una cu doua. Multe cand si-ar surprinde iubitul cu inca 2 cocotate pe el …. Individul nostru incepe cu clasicele scuze: “iubi, nu e ceea ce pare!” La auzul careia pe prietenul meu il bufneste rasul. Si lu tipa nu i-a cazut bine la stomac, ca l-a prins pe asta cu inca doua in plina scena de filme pt adulti, nimic nu putea sa ii cada mai rau decat astalalt razand in gura mare cu lacrimi la ochi.

Si il ia pe “iubi” la bataie. Din cate am inteles Van Damme era mic copil pe langa asta, de avea omu nostru zgarieturi grave de la tocul pantofului. Si al nostru “catelus” nu zicea nici passss.

Ce sa mai zici, femeie cu coloana vertebrala 🙂 si prostul de sub papucul ei.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png