operatiunea chinezu

Povestea e cam in felul asta … Un amic s-a intalnit in trenul de la Bucuresti la Constanta cu un tip, si cum asta se plictiseste repede, au stat astia de vorba tot drumu si s-au imprietenit.

Primu’, sa-i zicem Popey pt cunoscatori, al doi-lea, Dik , un olandez de 42 ani de origine chinez, aflat in interes de servici + mini vacanta prin Romania. Asta era anu trecut.

Omu nostru s-a simtit bine pe litoral asa ca anul asta a revenit. Asta pt toti rromanii de prost gust care nu stiu sa aprecieze litoralul si au fumuri de tari straine.

Si omul nostru a revenit pe litoral, ne-am intalnit aseara prin Mamaia la o bere si ceva de mancat. Au mai venit niste prieteni de-ai lui, tot gasiti prin Internet si prin Constanta.

Si uite asa 4 oameni de varste diferite (20, 23, 28, 42), care au in comun doar limba engleza, si nu se cunosc prea bine, au reusit sa stea de vorba, sa rada cu lacrimi si sa se distreze timp de vre-o 5 ore, cu o nota de plata de 70lei + bacsis si mancare buna.

Si mai e din saptamana asta 🙂 Azi vizitam orasul mai in amanunt, fac pe ghidul.


Post-uri similare:


Comments

6 Responses to “operatiunea chinezu”

  1. Napster (32 comments) on August 26th, 2008 9:29 am

    Du-i la cazino, la muzee si acvariu si ai terminat cu Constanta 🙂

    ReplyReply
    Reply to  Napster
  2. Andrei Popescu (3 comments) on August 26th, 2008 9:30 am

    mda.. ce sa faci si tu. Pana acum 2 zile imi plangea ca mori de plictiseala si ca e orasul pustiu.. acum cand ai si tu cu cine sa iti omori timpul.. faci pe durul. 🙂

    Semnat Popey

    ReplyReply
    Reply to  Andrei Popescu
  3. Catalin Nicolescu (223 comments) on August 26th, 2008 9:31 am

    Am fost pe acolo, fost si cu barcuta prin larg. Ma gandeam sa arat si fata mai putin frumoasa a orasului si mers pe undeva sa mancam ceva

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  4. Inspiron (4 comments) on August 26th, 2008 3:14 pm

    Nu-i mai arata fata mai putin frumoasa a orasului, ca nu-i de la organizatia salvati copii strazii, sau ceva similar. Si eu cand ma duc “pe afara”, prefer sa trec peste genul asta de experienta, sau sa dau impresia ca nu am observat.
    In fond, omul a venit sa se simta bine, nu sa-si aminteasca ceea ce stie deja, ca nu s-au strans doar la noi toate relele.

    Daca-i de origine chineza intreaba-l daca stie sa joace “GO”, sau “Wei Qi”, parca asa ii spune in chineza. La ei este un fel de sport national. Il provoc la o partida :))

    ReplyReply
    Reply to  Inspiron
  5. roberto (16 comments) on August 27th, 2008 6:23 am

    ce ati mancat voi de 70 lei? sticksuri ?

    ReplyReply
    Reply to  roberto
  6. clau (8 comments) on August 29th, 2008 12:23 pm

    hmm…..pe mine nu m-ai chemat..najpha care esthi..:P

    ReplyReply
    Reply to  clau

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png