bye bye beautiful

Ziua fusese epuizanta. Mormane de dosare, prezentarile ce trebuiau predate de ieri, calculatorul care pur si simplu nu tinea cu mine. Un gol enorm in stomac. Mancarea pe fuga ingitita rapid intre 2 restarturi. Cafeaua care deja a inlocuit apa.

23:30, incet, incet ajung sa imi vizitez casa de fiecare data cand trebuie sa ies din birou. Zapusala asta apasatoare nu ajuta cu nimic. Vantul a renuntat de mult. Cate o scurta adiere, parca furata imi atinge fruntea. Mai mult ma necajeste. Nu mai imi suport parul. Simt fiecare picatura de sudoare cum se scurge incet pe gat, pe spate. Ma gadila. Camasa se dezlipsete de pe corp cu fiecare pas pe care il fac. Inca putin si ajung acasa.

Picioarele ma omoara si parca strada asta a fost pavata cu gropi in mod intentionat. Simt praful de pe picioare iar calcaiele deabia. Incep sa cedeze picioarele, totusi functioneaza din reflex, se clatina cu fiecare groapa in care calc. Un mars mai epuizant decat in armata, mai ramane sa se rupa un toc si ziua asta va fi perfecta.

Ultima strada, orasul asta este mult prea mare. Deja incep sa simt dusul. Jetul de apa fierbinte pe gat, il simt cum imi relaxeaza umerii, cum se prelinge pe intreg corpul meu, cum se scurge incet, incet toata durerea din mine. Matasea fina a asternutului, bunatatea patului cu picioarele mele, adierea usoara a ventilatorului. Parca nu mai venea odata weekend-ul asta nenorocit.

Tantarii astia nenorociti, mi-au facut zile fripte. Berea asta nu isi face efectul de nici o culoare. Mi-au inghetat mainile de nu mai pot, tremur tot. Astia vad ca nu dau semne ca ar pleca. Termin paharul asta si ii las, ma duc sa ma culc. Deja nu mai imi aud gandurile. Trebuia eu sa imi iau ceva cu maneca lunga.

Maine trebuie sa ma duc sa o astept la gara. Asa n-am nici un chef. Iar pe fuga, iar agitatie. Pentru doua amarate de zile. Nu putea sa-si mai ia doua libere sa intelegem si noi ceva.

Nici tigari nu mai am, m-au prostit astia la bere. Nu mai stau, gata plec. Iar imi vine asta cu scandal, sa nu ma bucur si eu de weekend. O trimit acasa de urgenta de data asta. Deja nu mai rezist. Prea multe mofturi.

Bine ca au facut astia trotuare ca sa-si parcheze toti imbecilii masinile de-ampulea. Jur ca o sa incep sa le zgarii. Cheile! Buzunaru de la pantaloni. Dumnezeii masii. Macar poate gasesc deschisa usa din spate. Daca ar pune si pe aleile astea macar un bec ce bine ar fi.

Miroase a tigara. Cine dracu n-are somn?

Copilu, ce-i cu tine aici? Nu te cauta taticu? Fugi in casa, sau da o tigara. Paie! Da doua. Ale naibii pustoaice. Va tot prostiti ca fumati.

Da cine te-a suparat in halul asta? A … inteleg. Are macar 18 ani? Eh, las ca cresteti voi mari. Dai BAC-u la anu, nu? Ce ai mai crescut.

Da ce-a mai crescut copilu’ … si inca cat de bine. Si dupa te miri de ce tot auzi stiri cu violuri, ca eu deabia ma abtin. Uite la ea ce sani in ciuda … Cred ca o fute pustiu in draci. Si ce parfum fin.

Auzi tu, da tu fata asa frumoasa si simpatica ce naiba plangi dupa toti pitici de liceu cand ei ar trebui sa alerge dupa tine? Lasa ma, poate tu. Da iti garantez eu ca nu dupa iubire alearga el. Ca nu te lasa ca fraiera sa stai acasa, mai ales Vineri seara.

Hai gata nu mai plange, vino incoa.

Mama ce piele fina are. Parul inca mai miroase a sampon. Imi vine sa … imi dau palme. E fata lu’ vecinu. Numa cu asta nu aveam scandal. Revino-ti dracu. Ridica-te, fa niste pasi, dezmorteste picioarele, mai fumeaza o tigara, doua.

Da totusi ce bucata de fata are vecinu. Cu ce vecin seamana asta? Ca tasu-i urat cu draci si masa nu mai zic. Las ca o mai fac pe pustoaica de o tigare si ma duc sa ma culc. Si asta s-a gasit sa-mi spuna povestea vietii ei la 1 noaptea.

Iti zic eu ce-ai putea sa faci, da daca insisti sa umbli cu pustiulica … pierderea noastra. Nici asta nu mai tace din gura. Jur ca e ceva genetic. Mai au vre-un cromozon in plus sau cand le vine ciclu le dispar neuronii care la face sa taca.

Te mai bagi mult in mine? Inteleg ca ti-e frig, da deja incep sa inteleg si altele. Ti s-a facut pielea gaina. De la frig sau iti place sa te mangaii?

Bai revino-ti! Lasa copilu in pace sa se duca acasa si dute si tu. Da, ca ce  mai arata asta a copil? Se mai uita si insistent in ochii mei, tanjeste dupa un sarut. Mai bine sa nu, da totusi de ce sa dai cu picioru la ocazie. Te bate soarta dupaia.

Si ce buze fine si fierbinti are. Si limba ce jucause ii e. M-a luat cu ameteala. Parca as fi de-o seama cu ea. Bine scumpa daca vrei sa te joci cu pacatu’ …

Sa-ti bati copii, ce sani perfecti si fermi are, o face de rusine si pe a mea. Mmmm … si un gat mic si dulce … deja a inceput sa gafaie. Copii …

Da nu mai bine te sui tu in brate sa te pot mangaia mai bine. Usor pe sani, peste sfarcuri. Stiu, stiu ca e bine. Sa iti sarut gatul, incet in jos pe umeri, incet in jos pe piept, pe sani, sa ma joc incet cu limba peste sfarcurile tale, mici si tari.

Stai, mai incet cu datu din solduri ca ma termini. Desfa intai cureaua. Ah … treptele astea sunt reci ca dracu. Vino incoa. Damn, astia pe tine sunt fleasca … si ce frige. Lasa, ii tragem intr-o parte, mai ridica fusta, vino aici … Merde! … mult prea inghesuit … se rupe … frige …

Copila perversa … god! … ii place sa-i musti sfarcurile … merde! … cata ciuda poa’ sa aiba … o rupe … damn … tarfulita mica … isi varsa ura pe mine … god!

Aer. Mult aer. Damn! Cat de mica e si totusi … damn! Da-mi si mie un servetel, chiar doua.

Bleah … bagami-as … blugii mei buni … bine ca nu ma vede nimeni. Pizda masii … am praf si’n cur.

Nu mai rade! Da o tigara. God … damn. Uite la ea cum rade. Cata ciuda in asa mic pachet. God, m-am tampit si eu … cata energie poa sa aiba in ea. Hai. Dute acasa. Vorbim maine. Sunt rupt de oboseala, trebuie sa ma spal.

Nu mai imi revin dupa asta mica. De ce nu poate si a mea sa fie mai energica? De ce nu poate sa ia si ea initiativa? Trebuie sa ma chinui eu sa ghicesc ce i-ar place ce ar deranja-o. Ma omoara. Parca orice as face ar fi degeaba. Si nici nu zice numic. Sta si se enerveaza ca proasta. Ma enerveaza pe mine. Nu mai rezist.

4 ani. S-au scurs rapid. Mai ieri eram in facultate. Era altfel. Erau mai putine griji, mai mica distanta. Era mai frumos, ne intelegeam mai bine, eram mai deschisi unu cu altu. Ne vorbeam din priviri. Nu era serviciul, nu aveam un ban, doar garsoniera. Ne aveam unu pe altu. Stateam nopti intregi. Vorbeam nimicuri. Eram instare sa vorbim despre cum se cojeste tavanul pana rasarea soare.

Dar tot s-a intunecat. S-a schimbat. Multe planuri despre nimic, multe vise ramase agatate. Traieste intr-o alta lume, viata nu e asa utopica. Trebuie sa ai un tel, un scop, trebuie sa te motiveze ceva dimineata cand te trezesi. Nu poti fi pustiu in propia viata. Neatentii, nepasari, ganduri care te macina, vise cu ochii deschisi.

Unde sunt saruturile pasionale de la inceput, mangaierile, rasetele din orice? Plictiseala? Nu ma mai iubeste? Nu mai conteaza oricum. Decizia e luata. II zic pur si simplu. Nu mai pot, nu mai rezist. Il las sa-si vada de viata lui.

A venit si mai sictirita decat de obicei. Aproape ca nu a scos un cuvant tot drumul. Nu cred ca m-a vazut. Am stat umpic de vorba, parca eram doi straini. Parca ar fi reusit sa imi citeasca gandurile. Incep sa o urasc, deja nu mai vreau sa o vad. Diseara iesim in club … ii zic, pur si simplu nu mai merge.

M-a lasat amanet, nu e pe nicaieri. Nebuna a plecat acasa, m-a lasat sa o caut ca tampitu in toata discoteca. Vai de steaua ei cand o prind. Ma duc, o bag in pamant.

Bine ca mi-au blocat masina. Mortii masii de imbecili. Huh ? Cine? … Uite si la astia. Ba, acasa in pat sau IN masina nu pe masina.

Vecina. A naibii nesatula. S-a impacat cu pustiu. Ba nu e pustiu. E … E … ea ? NU … nu e … ba … ba ea e … cu vecina! Visez! Am baut cam mult … Ba ea e … cu pustoaica calare pe ea. Se saruta.

Nu, e prea departe … vad eu stramb. Ba … chiar se saruta. Damn! Disperate …

Mmmm …. ce naiba fac?!? Nu e bine. Nu e normal. Mmmm … ce buze dulci … moi … imi vine sa o mananc … Nu trebuie … Gata … da … nu pot … asa de dulci … asa de bine … foarte bine …

Ah … limba … asa fierbinte … asa de bine … Mainile ei … asa firave … asa de iscusite … o simt cum imi mangaie soldurile … asa micute … asa de stiutoare … atingerea usoara … imi gadila usor pielea … mai sus … mai sus … e bine …

Mmmm … e bine … mangaie-ma … sanii … usor … sfarcurile … GOD! …

Fuck! … m-au vazut. Zambeste? … pe mine … sunt singur … pe mine … ma cheama. Visez! N-are cum. God! Cu amandoua?

Saruturile lor … peste tot … damn …

Ce naiba???? … Ce faci?

Ce?!? … Cum adica? … Cu tarfa asta mica?!? … Dupa atata timp? Asta?!? … Pleaca! … Dispari! … Sa nu te mai vad in veci!


Post-uri similare:


Comments

5 Responses to “bye bye beautiful”

  1. Fuzzy (2 comments) on July 15th, 2008 9:31 am

    Damn, uite la ce te duce cu gandul prea multa caldura.
    Da acu’ ca sa eu carcotas, nu cumva erau surori? sau macar verisoare ca in telenovele. Frati, ceva?

    ReplyReply
    Reply to  Fuzzy
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on July 15th, 2008 9:51 am

    neah … pur si simplu erau … am lasat la imaginatia fiecaruia …

    Ar mai fi mers continuat dar nu am cunoastere de cauza ca sa pot scrie si ultima scena mai detaliat si plauzibil.

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  3. Ungur Bulan (9 comments) on July 17th, 2008 1:00 am

    Damn, dude! This is the shit!!!

    ReplyReply
    Reply to  Ungur Bulan
  4. clau (8 comments) on August 29th, 2008 12:49 pm

    deci…cuvintele sunt de prisos..ar trebui sa iei mai in serios scrisu asta..poate duce la ceva bun, believe me!..nu ca as fi cunoscatoare, dimpotriva, dar nu chiar usor gasesc ceva sa citesc sa imi placa..si tu si andrei…chiar nu ma gandeam..:)

    ReplyReply
    Reply to  clau
  5. Catalin Nicolescu (223 comments) on August 29th, 2008 12:51 pm

    multam frumos, data viitoare stoarcem mai mult imaginatia

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png