californication

Soundtrack

12.31.2007

Reteta pe care o prefer: 1/3 wembley + 2/3 angely bianco + o mana de gheata. se amesteca bine in shaker si se serveste in pahar racit cu 2 masline verzi infipte intr-o scobitoare. dupa gust puteti sa puneti si cateva picaturi de saramura de la masline.

Si uite cam asa am petrecut eu seara de revelion. Dece ? Pai pentru ca pot. Ideea mea de distractie si relaxare nu include o sala plina de necunoscuti, cu o muzica pe care in 90% din cazuri nu o agreez si cu volumul dat mult peste limita bunului simt.

Prin distractie inteleg un grup restrans de persoane care au gusturi si preferinte asemanatoare si care se cunosc si se inteleg bine.

Loc mult pentru picioare. Sa poti sa stai descaltat cu picioarele intinse pe o canapea, sau in orice alta pozitie iti pare confortabila, sa detii controlul total asupra nivelului de zgomot produs de instalatia audio. sa poti scoate zgomote interioare fara ca cei din jur sa fie prea ofensati, sa ai cu cine face o gluma, bascalie fara sa fie nevoie sa tipi din adancul plamanilor iar in final cel din fata ta tot sa nu te auda.

Pe la 1:30am ai batrani au plecat spre pat, ca oricum la tv nu era nimic interesant, iar in modul traditional romanesc, pana in ora 00:00 s-au napustit asupra mancarii si bauturii si acum erau ghiftuiti.

The plot thikens. Acum nici eu nu prea mai am multe alternative. Stiu sigur ca pe web nu gasesti niimic interesant. La TV e jalnic. De obicei pe la ora asta in noaptea de revelion ma pun pe dat telefoane, din simplul fapt ca imi e prea mare lene sa stau sa scriu sms-uri iar la cati prieteni am, in o ora maxim termin de vorbit.

Eu sunt singurul fmator de prin casa, asa ca locul de fumat e afara. Da, stau la casa, curte alea alea. Intamplarea face ca cei de la HBO sa imi ghiceasca gandurile. Incepe Californication.

Am prins vre-o 2 episoade si mi-au placut mult, iar in seara asta dadeau primele 8 episoade din sezonul 1. Bucurie !

Dale naibii de telefoane, sun alta data. Eram super bucuros ca prind serialu de la inceput, nu ca nu intentionam sa il si download.

Zis si facut, scot alcoolu de la frigider si mai fac o doza mare de Martini. Iau ibricu, il umplu cu apa si il pun pe foc. Ca tot ma respectam in stil mare scot si sticla de Chivas, tubu’ de frisca si scortisoara.

Primul episod l-am vazut asa mai chinuit dar pana sa inceapa al 2-lea din cele 8, eram asezat confortabil pe canapea cu shaker-u de Martini la indemana, paharul, gheata, cafeaua cu whistky, farfuria cu fistic si o pungulita de alune invelite in ciocolata. Iar in zgarcenia caracteristica, nu aveam sa le impart cu nimeni 🙂 … Maraton HBO. Si uite asa statui eu pana la 6:30am. Si ce bine m-am simtit.

Acum serialul. Californication. ( comedie / drama / reality tv, 2007 )

2nd soundtrack

In rolul principal Hank Moody interpretat de David Duchovny, care nu prea mai are nevoie de introducere, este un scriitor care a avut succes cu o carte dupa care s-a facut un film. Este fortat sa plece din NY cu destinatia Los Angeles CA, incercand sa isi recupereze iubita ( cu care a trait 12 ani si au si o fetita ), si de a o opri sa se casatoreasca cu un altul.

Karen ( Natascha McElmore, care o tin minte din Surviving Picasso, alaturi de Sir Anthony Hopkins ), s-a saturat de individ, dar totusi spera ca se va indrepta si nu o va lasa sa se casatoreasca.

Hank, este un personaj sarcastic, un scriitor scarbit de lumea care il inconjoara, un afemeiat, toate acestea ducand la o serie de aventuri care mai de care mai amuzante, intamplari cat se poate de verosimile.

In mare, daca v-a placut sarcasmul lui Jerry Seinfeld, cu siguranta Californication este un serial pe gustul vostru.

Acum noapte buna, urmeaza sa vad si celelalte 4 episoade din primul sezon. bye


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png