CONSTANŢA PRIMUL PAS ÎN LUNGA TA CĂLĂTORIE

Constanţa – 06 AUGUST 2010, ora 16.30

(Vineri la ora 4:30. Pt ca lumea scapa de la munca deabia la 5)
Lansarea albumului „CONSTANŢA PRIMUL PAS ÎN LUNGA TA CĂLĂTORIE®” (Monumentele Municipiului Constanta)

va avea loc la Muzeul de Artă Constanţa pe data de 06 august 2010, ora 16.30.

Albumul face parte din proiectul „i-Tour” iniţiat şi implementat de agenţia de publicitate Groove Hour Constanţa şi susţinut pe plan local de Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare a Turismului Litoral – Delta Dunării.

Constanţa Primul pas în lunga ta călătorie® o premieră în prezentarea valorilor de patrimoniu ale Municipiului Constanţa: imagini de ansamblu, detalii şi informaţii inedite. Albumul este editat într-un tiraj de 2000 exemplare, conţine 210 pagini color şi va fi donat, cu ocazia lansării tuturor invitaţilor, agenţiilor de turism, hotelierilor de pe litoral şi bibliotecilor din ţară. Albumul este realizat în scop didactic şi va contribui cu siguranţă la reţinerea turiştilor cât mai mult timp în zonele de vacanţă prin informare.

i-Tour” este un proiect naţional de informare şi promovare turistică, iniţiat în 2005 de Groove Hour, iar în 2010 el vine cu cea mai amplă campanie de informare turistică realizată până acum. Anul acesta, prin „i-Tour”, au fost tipărite peste 1.000.000 de pliante de informare turistică gratuite diseminate în locaţii din zonele de trafic maxim din ţară: Litoral, Delta Dunării şi Valea Prahovei. Campaniile anuale de informare turistică iniţiate vin în sprijinul a peste 2.000.000 de turişti.

Campania de susţinere a valorilor de patrimoniu cultural şi istoric „Redescoperă valorile!” ajunge la Constanţa odată cu acest album alături de agenţia Groove Hour, Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, şi producătorul de vinuri Jidvei .


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png