io la facultate

Post importat de pe http://ct27stf.weblog.ro/

Ha ha . Gluma proasta … Mai bine ma duceam draq si ma angajam hamal in port.
Prostie mai mare nici ca n-am vazut. Hai te astepti sa vii si tu de la liceu sa intri la facultate sa gasesti alta lume … yeah right.
Bag si io capu pe usa la secretariat sa intreb si io daca s-a dat un orar si dac da unde. Nu de alta da sa stiu si io la ce chiulesk.
Big joke … ma salut singur … nimeni inauntru … mi-a sarit in ochi un telefon pe o masa … dar la o inspectie mai amanunita … era ditai mai caramida de Ericsson. Neah, imi rup draq buzunaru’
Ies si io pa sala, sa-mi aprind o tzigare, ca vazui un cosh de gunoi p’acolo, era numa bun de chistoace de tzigari . :))) Na belea … pe un perete mare : Amenda de la 1 la 3 milioane .. eh n-ar fi prima data .. da la-s ca n-am bani nici sa trec strada.
In fine ma mai plimb io p’acolo vre-o juma de ora asa in recunoastere si dupa da-i drumu acasa, e si maine o zi … chiar vreau si io un orar…. chiulesc cu inima impacata stiind la ce chiulesk .
A … da …. uitai …. e Informatica (cica 4 ani req menta p’acolo) ai de steaua mea. Am intzeles ca tipii nu stiu altceva decat M$ si XP .. Chiar o sa-mi urask zilele.
Punct si de la capat .


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png