IT at a glance

Mindfuck-ul saptamanii vine de la o firma Kloxo, o firma care face niste solutii de virtualizare specializata pe hosting.

Acu ceva timp in urma baietii de la Milw0rm au raportat o serie de vulnerabilitati zero-day la aplicatia lor. Dupa vre-o 2 saptamani dupa ce compania i-a tot dus cu zaharelu’ si i-au ignorat, oamenii au facut publice problemele.

Ca consecinta, vre-o 100.000 de site-uri au pierdut mai mult sau mai putin toate datele si mai urmeaza, pt ca pana la ora asta nu a fost facut nici un update.

Suparat foc si cu foarte mult alcool la bord, patronul companiei a fost gasit ieri spanzurat.

In comparatie cu Micro$oft, astia sunt mici copii, tinand cont de numarul de calculatoare distruse.

Sunt optimist, astept ca Balmer si Gates, sa faca si ei pasul onorabil.

Intre timp cica Jobs si gasca lui ar fi reusit sa creeze cel mai bun vibrator la ora actuala. Pe numele sau iPhone 3Gs, teoretic ar putea deveni primul vibrator probramabil,  acesta putand sa retina “preferintele” utilizatoarei. 🙂 Asta ca nu aveam un motiv bun ca sa ma uit pe SDK-u de la aiFon.

Pe partea rromaneasca de IT, sunt grav dezamagit de preturile de calculatoare second-hand, relativ pe tehnologie noua.

Calculatoare complete, Socket A, 2.6+ ghz, 1gb ram, 256 video, monitor 17-19″, etc … se vand cu 200-250 lei.

Cand o sa fie timpul sa scap de comp-ul meu, care mai duca 1-2 ani chit ca e pe socket A, o sa il bag la supratensiune si sa il ard si sa il arunc la gunoi decat sa il vand pe seminte.


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png