nervi de otel

Cine umbla la 7am pe strazi? Astia care se duc acasa dupa o noapte de betie si studenti care alearga sa nu intarzie la examene.

Din pacate n-am fost la nici o betie …

La ora 7:30 nici macar automatu’ de cafea nu se trezise bine, mi-a scuipat inapoi bancnota. Bine ca baui acasa una, dormeam doar pe jumatate.

Fetele pe hol in fata laboratorului de chimie, repetau de zor … adormite si ele. 22-24, blonde, decolteuri  … nu-i frumos sa te intinzi in public, sa scap cafeaua pe mine nu alta.

Bineinteles, la 8:10 nici urma de profesor. Stateam in laborator si ma uitam pe Twitter si pe niste colege care as putea sa jur ca sunt gemene cu Alina Plugaru.

Pe la un 9 si ceva, incepem si noi copiatu examenul. In oricare alta zi as fi fost cu un zambet larg, dar azi chiar a fost trist. No cursuri … intreaba la colegi … Colege! 😀 eu unu nu m-am miscat de pe scaun.

Bruneta stanga, blonda dreapta, blonda si mai in dreapta. Pune-te si copie.

Bruneta inspirata. Fituica sub fusta, care era si asa scurta, picioare de picioare. Daca ma uit in fituica lu asta … ma da asta afara din examen, nu de alta dar tre’ sa ma uit de foarte foarte aproape, ba cine stie ce idei isi mai face … abtine-te.

Blonda cu telefonu. Stai sa vezi ca am noroc. NOT! Ii ia telefonu. Ca za nu mai zic ca era sa fac infart cand s-a aplecat in fata. N-am eu par pe spate cat avea ea. Din avion nu se vede, da de la 30cm iti poate lasa traume. Bine ca a renuntat sa se mai chinuie dupa 30 min si a plecat.

Eeee … nu toate blondele verifica bancurile. Ultima avea frumos sub teancu de foi albe, lucrarea servita ba chiar a fost destul de draguta sa imi dea si mie una … avea 4 … WTF!?!

Viata …


Post-uri similare:


Comments

2 Responses to “nervi de otel”

  1. Napster (32 comments) on June 5th, 2008 1:58 pm

    Holy shit, 4 servite? Era ziua ei sau ce?

    ReplyReply
    Reply to  Napster
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on June 5th, 2008 1:59 pm

    si eu eram cu WTF .. da, calul de dar nu se cauta la dinti. 🙂

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png