no sex in the champagne room

Odata ca’n povesti, a long long time ago.

Problema era cam aceeasi ca in ziua de azi, doar conditile de trai si organizarea era diferita. Aceasta e problema de cand lumea si pamantul, partial propagata si de prima meserie din lume.

Cand esti copil, nu prea asculti de cei din jur, crezi ca stii totul, ca esti invincibil. Totusi multi copii sunt moderati si nu fac tot ce le trece prin cap si pare interesant. La varsta frageda a copilariei, o singura fraza poate stapani si calma orice drac impielitat.

” Te spun lu’ taica-tu ! ” 🙂 Oh da, toti am auzit aceste cuvinte, si nu cred ca exista cineva pe planeta asta sa regrete.

Totusi vine o varsta la care aceste cuvinte nu mai au nici un efect. Cum faci sa tii individul sub control ? Dupa majorat esti considerat persoana matura, cu raspundere. Se presupune ca stii sa ai grija de tine, si ca te poti controla. NOT !

Dupa 18 ani viata e din ce in ce mai dulce. Te intereseaza din ce in ce mai mult sexul opus, din pacate nu e valabil general, dar bun pentru majoritatea. Precum in copilarie, crezi ca le stii pe toate si ca esti invincibil.

Dar, once again, exista niste cuvinte magice care pot opri orice aventurier. ( bine mai e si pomu’ in care intri cu masina, dar deviem de la esential )

” Sunt insarcinata ! ” Sincer as prefera sa ma spuna lu’ tata. Chiar daca sunt niste cuvinte care de obicei sunt menite pentru un barbat, efectul este acelasi pentru unele femei care tocmai ce au descoperit ca acel lucru despre care credeau ca nu il pot patii s-a adeverit.

Acum, dand ceasul cu mii de ani in urma, ajungem sa descoperim aceeasi problema. Biserica, pe atunci autoritatea no. 1, are minunata idee, potrivita perfect acelor timpuri.

No futai pana nu te casatoresti. + legi aferente date de rege, imparat, faraon … whatever.

Si uite asa a scazut drastic raspanirea bolilor cu transmisie sexuala, au inceput sa dispara mamele singure cu copii in brate care cerseau pe la colturile strazilor, a crescut pretul nevestelor virgine, si multe altele care nu intra in subiect.

There is no sex in the champagne room

Acum fast-forward pana in 2008. Problema e aceeasi, solutiile sunt mult mai multe, mult mai eficiente, mintile s-au mai destupat umpic, dar nu de tot.

In prezent exista prezervativul pentru prevenire std cat si anticonceptionalele pentru prevenirea unei sarcini nu tocmai dorite.

Totusi nu sunt 100% garantate, si foarte bine, pentru ca te pune umpic pe ganduri inainte sa pleci la razboi. In schimb foarte multi nu folosesc nimic din mai sus mentionatele. Se tot invoca motive stupide precum: mai placut fara prezervativ, anticonceptionalele ingrasa etc.

Faza cu ingrasatul este chiar buna de bancuri cu blonde. Dar majoritatea pur si simplu nu stiu ce si cum. Ma refer aici la cei / cele de la tara, unde aceste subiecte inca sunt considerate tabu. Iar daca chiar vrei sa te interesezi, nu prea ai pe unde, si te ghidezi dupa auzite.

O alta chestie cu care nu sunt deacord, este denumirea de “tarfa”. Exista si “tarf” ?

C’mon! Wake up! Mie unu imi place o fata care stie ce si cum, si asta vine doar din experienta. La cat de lenes sunt, nu am nici cel mai mic chef sa stau sa explic in momentul actiunii.

Nu, barbatii nu sunt mai perversi decat femeile. Cel putin majoritatea.  Si aici trebuie sa parafrazez un amic care la un pahar de vorba mi-a spus ca nu i-ar place ca iubita ca ii ofere sex oral.

Like, WTF ?!? Do they still make you ?

In schimb am auzit multe fete care cautau o alta femeie in pat cu ea si cu iubitul, din pacate nu si inca un barbat 🙂

Cele mai criminale sunt astea mici, care n-au avut parte, sau daca au avut, tipu a fost o dezamagire completa.

” Vezi ba ninja ca nu-i ca in filme ! “

Dupa, nu ramai in bratele iubitului / iubitei si adormiti romantic … ci fuguta la baie si clean up.  Nu o sa-si dea drumu dupa 30-40 min ca in filme, poate dupa 15-20 daca o mai scoate din cand in cand sa-si mai revina. Daca nu gafaie, n-ai avut grija de ea.  Lasa dracu lumina aprinsa, eventual trage draperia. Si nu in ultimul rand, daca trebuie verifica de 2 ori ca ai incuiat usa.


Post-uri similare:


Comments

One Response to “no sex in the champagne room”

  1. ayurel (5 comments) on January 7th, 2008 1:19 pm

    Bine zis pana acuma .. Dar cred ca vb despre 15 – 20 maxim la ani. Restu ` stiu despre ce e vorba.
    Daca tu nu esti de acord cu “tarfa” si “tarf” ea/el sunt .. 🙂 asa ca relax. Fetele cauta sa fie doua ptr 2 ar insemna pain =)), totusi se practica :p.
    Per total buna discutia, si in acelasi timp utila pentru cei mici.

    ReplyReply
    Reply to  ayurel

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png