penny for your thoughts

In principiu n-am nici cel mai mic deranj cu femeile care fac pe curvele, dar sunt singurul care crede ca Rihanna se straduieste asa de mult incat e penibil?

Niste amantele mai mult sau mai putin secrete ale unor preoti Catolici au trimis o scrisoare catre Papa cerandu-i sa scoata regula cu celibatul, mentionand totodata ca asta ar reduce drastic nr scandalurilor de abuz sexual cu minori.

Decat sa fii ala de la masa care asculta peripetiile nebune ale prietenilor si isi imagineaza cum ar fi, de ce sa nu fii tu ala care povesteste ?

Colega de clasa de care iti aduceai aminte doar cand se striga catalogul a devenit “bucata de bucata” si e luata si e si cu copil! MILF?

Aia care au facut excese din plin in tinerete, imbatranesc linistiti si fericiti iar ceilalti la 50 de ani isi iau neveste de 19 si se cred in floarea varstei.

Imi lipsesc 500 eur ca sa ma bag la scoala la skydiving. Astept donatii de la aia care spera sa dau ortu 🙂


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png