Sunday, March 30 2008 12:32 AM

coffee good!

Ultimile 2 saptamani au fost terorizante, printre picaturi am reusit sa bag vre-o doua trei post-uri.

Dupa 10 luni de colaborare, am renuntat la job-ul de la Creative-Design.ro, oamenii care printre altele au facut si FunGift.ro ( link love 🙂 )

Motivele sunt mai triviale, n-are rost sa le comentam, ideea de baza e ca de Luni incolo, principalul domeniu de activitate nu mai tine de php, sql, xhtml, css, js, apache, etc etc. M-am angajat la *********, detalii dupa ce se oficializeaza toate hartiile.

Azi fiind weekend, nu am stat 24/7 in fata calculatorului, asa ca nu am prins spam-ul de acu 6 ore cum ca a iesit versiune noua de WordPress. Am upgradat, plugin-urile vad ca merg, blog-ul e inca in picioare, nu a dat erori vizibile inca.

Am activat si suport-ul pentru Gravatar, iconitele alea de le vedeti in dreptul numelui la comentarii. La cerere am bagat si Subscribe to comments, desi mi-am cam calcat pe inima cu treaba asta.

Ultimii 10 RON din buzunar, i-am investit in 2 sticle de Tuborg. Vre-o 3 saptamani o sa tot creasca paienjeni in buzunar.

Multa lene! Dau la toti din CT cat sa ii umplu si tot mai ramane multa.

Tot ma amenint ca ma iau de blog sa-l mai slefuiesc pe margini si sa mai bag unu doua features, da nu cred ca se va intampla prea repede. Macar html-u valideaza, ca semantica e la pamant. Seo facut in dorul lenii mai precis cum face standard WP, si vre-o 2-3 tweaks pe partea de Apache, da slab de tot.

Vreau sa ma apuc Sper sa imi treaca lenea si sa butonez ceva Action Script pentru o idee de proiect de-al meu.

Am dat aruncat 200 RON pe un D-Link DWA-645 care nu merge sub linux de nici o culoare, desi am gasit pe unu care zicea ca-i merge cu Ubuntu dar pe 32 bit.

Mi-am facut rost de un DIGI.mobil Huawei U1220s … dar nu am nici mplayer nici ffmpeg compilat cu amr-nb si mi-e lene sa-mi bat capul, asa ca primul Windows pe care il prind fac experimente pe el sa imi trag si eu un ringtone de oameni normali ( Nightwish – Crownless )

Vista sux, Vista in Italiana blows. M$ in general.

Vreau si eu sa iau parte la un proiect de web-devel unde lucreaza 3 or more oameni. Dar nu pentru clienti imbecili sau mai stiu eu ce. Asa ca cine e de prin CT si intelege ce vreau sa zic si are si o idee pt un astfel de project, drop me a line.

Si in incheiere     Nobody fucks with the penguin! PWN 2 OWN


Post-uri similare:


Comments

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png