Viva La Revolution

Comandante, comandante … stai fara grija, in 2010 o sa gasim flota … si dosarul pierdut.


Post-uri similare:


Comments

One Response to “Viva La Revolution”

  1. cazare (7 comments) on November 21st, 2009 7:34 pm

    Nu puteam sa ma abtin, si sa nu va indrum sa mergeti la vot!! Hai sa incercam barem noi tineretul ca avem memoria mai buna, si ne amintim ca traiam si mai rau pe vremea PSD-ului, si ca in primii 2-3 ani ai lui Basescu s-a vazut o schimbare, si o crestere economica, dar din pacate acum a venit inevitabila criza peste noi asa cum a venit in toata lumea, si nu mai incercati sa gasiti tap ispasitor actualul presedinte. In primul rand presedintele nu este vinovat ptr tot, ci in mare masura si guvernul(care a fost compus din alte partide politice).
    Intradevar nici Basescu nu este cel mai bun, dar decat sa ne intoarcem in comunism….Amintiti-va in primul rand ca pe vremea aia au aparut cei mai multi oligarhi, cei care conduc presa in ziua de azi Voiculescu, Vantu, Dinu Patriciu etc, s-au privatizat cele mai multe industrii, si au aparut peste noapte cei mai multi bogatasi, pe cand pe vremea lu Basescu au cam stagnat. Doar voi decideti daca vreti ca acestia sa fie iar in legea lor.
    Si inca ceva….barem mergeti la referendum sa mai injumatatim din mancai. Daca nici asta nu e o initiativa buna facuta de Base……….

    ReplyReply
    Reply to  cazare

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png