numa numa song

Eram ieri prin oras cu amicul Dik. Am fost pe la o reprezentanta Cosmote sa intreb de un plan de date. S-a uitat tipa la mine precum vitelul la poarta noua. Ii zic, Internet mobil. Brusc s-au aprins beculete si a zambit, probabil realizand ca tocmai ce s-a facut de cacao. Mi-a zis ca nu au asa ceva, doar voce! WTF!?! Adica aveti licenta + retea 3G si nu aveti un plan de date ? Halal operator de telefonie. Asa ca m-am dus peste strada la aia in portocaliu. Da, eram la Tomis. Intram noi la Olingi, bineinteles tona de pusti cu bale la gura, lasau amprente pe un AiFon trei GE.

Si nu stiu cum unu din pusti baga de pe IuTub, O-zone cu Dragostea din Tei. Si incepe al meu Dik s zambeasca si sa dea din cap in mijlocu magazinului 🙂

Dar revenind umpic la idea post-ului. Fostii O-Zone, chiar daca sunt din Republica Moldova, sunt fratii nostrii si au dus numele Romania, la un nivel international si spre deosebire de co-nationalii bronzati, ei au facut reclama buna tarii.

Acuma stau si ma gandesc la toti rromanii imbecili care au denigrat cantecul si formatia, pentru simplul fapt ca nu le placea lor versurile.

Sunt aceeasi imbecili care sunt eterni nemultumiti de orice are legatura cu Romania. De la faptul ca nu ii serveste pe ei chelnerul bine, la faptul ca doar ei isi iau tepe, la faptul ca doar ei sunt nedreptatiti, doar ei sunt curati si civilizati.

Dragi mei romani, faceti bagajele, luati-va de mana cu rromi si plecati dracu in alta tara, pt ca romanii iubitori ai patriei, romanii care stiu sa traiasca si sa convietuiasca in armonie … NU VA VOR NICI PE VOI!

Eu unu sunt de acord sa lasam liber la toate uscaturile astea sa plece, ca sa putem si noi sa traim bine, vorba marelui chel.

Asa ca data viitoare cand mai auziti un roman ca e nemultumit si injura alt roman, sugeratii sa plece dracului in alta tara ca sa nu mai stea pe aici sa arunce paie pe foc degeaba si sa ne lase pe noi in pace sa ne organizam cum trebuie.

Sa ramanem doar noi astia care chiar vrem sa facem ceva, fara toti imbecilii care stau pe margine si dau indicatii si critica, iar cand vine vorba de muncit se fac ca ploua.

Ori cum ati interpreta cele scrise mai sus, un singur lucru ramane batut in cuie pana voi muri.

Iubesc tot ce tine de Romania si voi face tot ce pot pentru ca neamul meu sa prospere.

Si ca sa ne relaxam putin dupa descarcarea de nervi 🙂

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.


Post-uri similare:


Comments

5 Responses to “numa numa song”

  1. Emil CHERICHEŞ (12 comments) on August 27th, 2008 11:52 am

    Pot sa te contrazic:
    Cosmote NU ARE LICENŢĂ 3G.
    A pierdut-o în favoarea RDS-ului!!!!!!!

    ReplyReply
    Reply to  Emil CHERICHEŞ
  2. Catalin Nicolescu (223 comments) on August 27th, 2008 11:53 am

    hmmmm … atunci Cosmote e chiar demn de mila

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu
  3. Emil CHERICHEŞ (12 comments) on August 27th, 2008 11:58 am
  4. Inspiron (4 comments) on August 28th, 2008 5:33 pm

    Bravo, mi-a placut postul, sunt de acord cu ce spui.
    Am fost prin alte tari, nicaieri nu este mai bine ca in romania si cu romani alaturi.

    ReplyReply
    Reply to  Inspiron
  5. Catalin Nicolescu (223 comments) on August 28th, 2008 9:43 pm

    🙂 stim noi ce stim …

    ReplyReply
    Reply to  Catalin Nicolescu

Tweetbacks

Trackbacks

Leave a Reply




XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

icon-pidjin.png